Hava Durumu

Bursaspor'da Ronaldinho bombası

Bursaspor'un yeni başkanı Erkan Körüstan, taraftarın gönlünü dünyaca ünlü sambacı ile fethetmeye hazırlanıyor. Yönetim, transferin bitirilmesi için kesenin ağzını açtı

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2013 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2013 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Ronaldinho bombası

Timsah, yeni sezonda transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Son günlerde Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Brezilyalı yıldız önümüzdeki sezon yeşil beyazlı formayı giymeye sıcak bakıyor. Bursaspor'un şampiyonlar ligine katılma ihtimaliyle transferde elinin daha da güçlenmesi Ronaldinho'nun tercihinde etkili oldu. Başkan Körüstan ve yönetim kurulu üyelerinin geçtiğimiz günlerde ünlü menajer Roberto Asis ile İstanbul'da bir araya geldiği ve toplantıdan Ronaldinho operasyonun gizlice sürdürülmesi kararı alındığı ortaya çıktı.

KARAMAN'IN RÜYALARINI SÜSLÜYOR

Yeni sezonda Avrupa'da başarı isteyen Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın da takımı sambacı üzerine kurmayı planladığı ve bu transferin bir an önce bitirilmesini istediği belirtildi. Bir dönem dünyanın en iyi 10 numarası konumunda bulunan Ronaldinho için seferberlik ilan eden yönetimin de bu transferi temmuz ayı içerisinde noktalayıp, gövde gösterisi yapmak istediği ifade edildi. Şu anda ülkesinin Atlético Mineiro kulübünde forma giyen Brezilyalı yıldızın 2 milyon Euro bonservis bedeli bulunuyor. Ronaldinho'nun kulübüyle olan sözleşmesi bu yılın aralık ayında sona erecek.

BURSA'YI ALEX'E SORDU

Sambacı Bursaspor'dan gelen transfer teklifinin ardından bir dönem Türkiye'de top koşturan, milli takımdan arkadaşı Alex'i arayarak şehir ve taraftarlar hakkında bilgi aldığı belirtildi. Alex'in Bursaspor taraftarının oldukça coşkulu ve takımını sırtlayan bir güç olduğunu söylemesi Ronaldinho'nun Timsahı tercihinde etkili oldu.

KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI

Öte yandan iki taraf arasında görüşmelerin devam ettiği ve arada küçük pürüzlerin kaldığı iddia edildi. Yıldız sambacının 2 milyon 250 bin Euro'dan 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme istemesine karşılık, Bursaspor cephesinin pazarlıklara devam ettiği öne sürüldü.(medyaspor)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.