Hava Durumu

Bursaspor'da Sane ve Del Valle imzayı attı

Venezuella Milli Takımı’nın oyuncusu Yonathan Del Valle ve Senagalli defans oyuncusu Vieux Sane Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendilerini Bursasporlu yapan imzayı attılar.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Sane ve Del Valle imzayı attı
İmza törenine katılan Başkan Ali Ay yaptığı açıklamada her iki futbolcunun da Bursaspor’a hayırlı olmasını diledi.

\"\"

BAŞKAN ALİ AY: “ SANE VE DEL VALLE BURSASPOR’A HAYIRLI OLSUN”

Başkan Ali Ay imza töreninde şu açıklamayı yaptı; “  Hepinizin bildiği gibi bu sezona uygun olarak teknik heyetimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Aşağı yukarı geldiğimiz günden bu yana bunun mücadelesini veriyoruz. Zaten transferi erken bitirip, tam takım olarak kampa katılmamız bunun neticesinde oluşmuştur. Biliyorsunuz daha önce 7 futbolcu ile imzalar atıldı. Hepiniz biliyorsunuz. Bugün de son derece değerli iki futbolcumuz ile imzalayacağız. Del Valle’yi hepiniz tanıyorsunuz. Ancak Sane de önünde uzun bir gelecek olan ve Bursaspor formasıyla kalitesini ispat edecek bir futbolcu. Bunu hep beraber göreceğiz. Bunu sadece ülkemiz olarak görmeyelim Avrupa kulüpleri de bizim kulübümüzü yakından takip ediyorlar.   Özellikle şunu belirtmek istiyorum. İki futbolcunun aramızda olmasından son derece mutluyum. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. İnşallah bizim için verimli transferler olmuştur. Şuanda bir şey söyleyemeyiz. Sahada kendilerini gösterecekler. Herkes Bursaspor’u görecek. Sezonumuzun adı da  Turgay Şeren olmuş. Hayırlı olsun. Biz elimizden geleni yaptık. Hocalarımız isterse kamptan sonra belki 1*2 transfer daha alabiliriz. Şuanda kadromuzun tamam olduğunu görüyoruz. Bunun tabii kararını verecek olan kamp sonrası hocalarımızdır” dedi.  

\"\"

SANE: “HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN KARAR VERDİM”

Senagalli oyuncumuz Vieux Sane  yaptığı açıklamada Bursaspor’da olmaktan dolayı  çok mutlu olduğunu belirtti. Sane, “ Burada olmak benim için gerçekten çok iyi . Hiç tereddüt etmeden aldığım bir karar oldu. Ailem ve temsilcim ile düşündük. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok güzel insanlar var ve çok güzel bir şehir. Benim için önemli olan sahada yapacaklarım. Sezon boyunca herkesten iyi olmaya çalışacağım. Çok fazla maç kazanmak için konsantre olacağım. Şuanda hazırlık aşamasındayız. Umarım sezon sonunda takım olarak istediğimiz başarıları elde ederiz” dedi.  

\"\"

DEL VALLE: “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK TAKIMLARINDAN BİRİNE GELDİM”

Venezuellalı futbolcu Del Valle ise  “Bursaspor’un Türkiye’nin en büyüklerinden birisi olduğunu biliyorum. Buraya katkı koymaya geldim. Hocalarım ve takım arkadaşlarım ile güzel işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.