Hava Durumu

"Bursaspor'da şans vermediler"

A Milli takım ve Lille forması giyen Mehmet Zeki Çelik, "Bursaspor'da oynarken bana hiç şans vermediler. Slovenya'dan diğer ülkelerden başka sağbek getirdiler." dedi. Zeki'nin bahsettiği futbolcu Boban Jovic Yeşil Beyazlı takımda 8 maçta oynadı, 29 yaşında futbolu bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2020 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2020 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursaspor'da şans vermediler"

HAMZAOĞLU DÖNEMİNDE GİTTİ

Fransa'nın Lille Takımında forma giyen Mehmet Zeki Çelik altyapısından yetiştiği Bursaspor'la ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Gösterdiği performansla birçok dünya devinin transfer radarında yer alan ve A Milli Takım ve Lille'nin yıldızı, Yeşil Beyazlı kulüpte kendisine şans verilmediğinden yakındı. Hamza Hamzaoğlu döneminde Bursaspor'un Side'de gerçekleştirdiği kamp kadrosuna alınmamasının ardından önce İstanbulspor ardından da Lille'in yolunu tutan Mehmet Zeki Çelik'in açıklamaları gündem yarattı.

29 YAŞINDA FUTBOLU BIRAKTI

22 yaşındaki krampon, "Ülkemizde maalesef yabancıları çok seviyoruz, genelde yabancı alıyoruz, bu yanlış. Gençlere önem vermiyoruz. Bursaspor'da oynarken de hiç bana şans vermediler. Slovenya'dan diğer ülkelerden başka sağ bek getirdiler." dedi. Mehmet Zeki Çelik'in Bursaspor'la yollarını ayırdığı dönemde Yeşil beyazlı kulüp ara transfer döneminde sağbek için Sloven Boban Jovic'i renklerine katmıştı. Bursaspor'da Lig ve kupada toplam 8 maçta görev yapan Boban Jovic geçtiğimiz günlerde 29 yaşında futbolu bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.