Hava Durumu

Bursaspor'da Shehu belirsizliği

Bursaspor'da Abdullahi Shehu'nun durumu belirsizliğini korurken, yönetimle görüşecek Nijeryalı futbolcu edindiği bilgilere göre net kararını verecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2019 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2019 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Shehu belirsizliği

YAKIN ÇEVRESİNE KONUŞTU

Bursaspor'da takımda kalıp kalmayacağı belli olmayan oyuncuların başında gelen Abdullahi Shehu Yeşil Beyazlılara geri dönerken, geleceği hakkındaki kararın birkaç gün içinde verileceği bildirildi. Daha önce Bursa'da kalmak istemediğini yönetime bildiren Nijeryalı futbolcunun bu hafta yönetimle bir görüşme yaparak durumunu netliğe kavuşturmak istediği kaydedildi. Son maçta kaptan olarak sahada yer alan Shehu'nun yakın çevresine kariyerine Türkiye dışında bir takımda devam etmek istediğini söylediği biliniyor.

ÖNEMLİ BİR GELİR KAPISI

Ancak oyuncunun menajeriyle Bursaspor'da kalma niyetinde olduklarını açıklamıştı. İşte bu belirsiz ortamdan kurtulmak isteyen Shehu yönetimle yapacağı görüşmede kendilerinin de gelecek planları hakkında bilgi aldıktan sonra karar vereceği kaydedildi. Bursaspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Shehu için yönetimin kararı da önem teşkil ediyor. Maddi kaynak arayışındaki yönetimin Nijeryalı futbolcuyu kapalı olan transfer tahtasının açılması hususunda önemli bir gelir kapısı olarak gördüğü biliniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.