Hava Durumu

Bursaspor'da tek forvet Umut Nayir

Bursaspor Teknik Direktörü Antalyaspor maçında forvette kime forma vereceği konusunda karara vardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2019 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2019 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da tek forvet Umut Nayir

Son haftaların formsuz ismi Diafra Sakho ile Erzurumspor karşısında beklentileri veremeyen Kubilay Kanatsızkuş'u kulübeye çeken deneyimli teknik adam Kırmızı Beyazlılar karşısında tek forvet olarak Umut Nayir'i sahaya sürmeyi planlıyor. Umut'la yakından ilgilenen Mesut Bakkal oyuncusuna 'Hazır ol' talimatı verdi. Umut Nayir bu sezon Yeşil Beyazlı formayla Süper Lig'de 3, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 gol attı. Umut Nayir halen kadrodaki forvet oyuncuları arasında en skorer isim olarak yer alıyor.

ANTALYA'DA PROVA GÜNÜ

Bursaspor Antalyaspor maçı hazırlıklarını Antalyaspor'un Hasan Subaşı Altyapı Tesisleri'nde yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. Akşam saatlerindeki antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki çalışmada Mesut Bakkal futbolcularını iki bölüm halinde antrene etti. Yeşil Beyazlılar ilk bölümde ayak ve kafayla paslaşma üzerinde durdu. İkinci bölüm ise taktik ağırlıklı geçti. Basına kapalı gerçekleşen bu çalışmada teknik direktör Mesut Bakkal'ın oyuncularına sık sık uyarıda bulunduğu bildirildi.

TEHLİKE SON ANDA ÖNLENDİ

Gösterdiği performansla Bursaspor'da bu sezon takımın en önemli isimleri arasında yer alan Stephane Badji'nin serbest kalma tehlikesi son anda önlendi. Badji'nin sözleşmesi gereği ödenmesi gereken 100 bin Euro Başkan Ali Ay tarafından karşılandı. Ödeme yapılmaması halinde serbest kalacak Badji konusunda tehlike şimdilik önlenmiş oldu. Ali Ay ayrıca Antalyaspor maçı öncesi Difara Sakho'ya da 100 bin Euro'luk taksitini ödedi.

AY, BUGÜN KATILIYOR

Bursaspor Başkanı Ali Ay yarın deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçı için bugün takımın kamp yaptığı Antalya'ya gidecek. Başkan Ali Ay'a ikinci başkan Cem Öztürk ile birlikte bazı yönetim kurulu üyeleri de eşlik edecek. Ali Ay'ın Antalya'da yarınki kritik maç öncesi teknik direktör Mesut Bakkal ve futbolcularla bir görüşme yapacağı ve kendilerine duydukları güveni söyleyeceği bildirildi.

SAVUNMANIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Antalyaspor maçının taktik provasını yaparken savunma üzerinde özellikle duruyor. Takımın zorlu mücadelede gol yememesini isteyen tecrübeli çalıştırıcı futbolcularına, "Gol yemeden atmamız lazım. İşimizi zorlaştırmadan kazanmak için size de büyük görev düşüyor" diye seslendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.