Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da tek hedef galibiyet!

Yeşil Beyazlılar bugün Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak maçta Akhisarspor'u konuk edecek. İzmir bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan'ın düdük çalacağı karşılaşma TRT Spor ve BeIN Max-1'den canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da tek hedef galibiyet!

Son 5 maçta 3 puan yüzü göremeyen Timsah, kötü gidişatını sonlandırmak istiyor...

Spor Toto 1. Lig'de son haftalarda galibiyete hasret kalan Bursaspor, 24. hafta karşılaşmasında bugün sahasında Akhisarspor'u ağırlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele, saat 16.00'da başlayacak. İzmir bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan'ın düdük çalacağı karşılaşmada, Arslan'ın yardımcıları Furkan Ürün ve Suat Güz olacak. Karşılaşma TRT Spor ve BeIN Max-1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

YENİDEN UMUTLANACAK

Ligde son 5 maçtır kazanamayan Bursaspor, haftaya 31 puanla 10. sırada giriyor. Play-Off hattı ile arasında 7 puanlık fark bulunan Bursa temsilcisi, Akhisarspor karşısında alacağı galibiyet ile Play-Off iddiasını korumayı hedefliyor. 19 puan ile 16. basamakta yer alan Manisa temsilcisi ise kümede kalma savaşı veriyor. Akhisarspor'un, bir basamak üzerindeki Boluspor ile arasında 4 puan fark bulunuyor.

ALTIPARMAK YERİNE 2 ADAY

Bursaspor'da Teknik Direktör Mustafa Er takımın en etkili isimleri arasında yer alan Burak Altıparmak'ın kart cezalısı olması sebebiyle kritik maçta bu oyuncudan yararlanamayacak. Özellikle bu sezon en çok süre verdiği isim olan Burak Altıparmak'ın yokluğunu nasıl gidereceğini düşünen Mustafa Er'in elinde Tuğbey Akgün ve Ramazan Keskin bulunuyor.

ÜSTÜNLÜK BOZULACAK

Bursaspor ile Akhisarspor bugüne kadar 21 resmi maçta karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerdeki eşitlikler dikkat çekiyor. İki ekip 7'şer galibiyet elde ederken, 7 maç da berabere sonuçlandı. 2012 yılında başlayan 9 yıllık rekabette, her iki tarafın da birbirine üstünlük sağlayamadığı görülürken bugünkü karşılaşma ile birlikte eşitlikler de bozulacak.

İÇ SAHADA DA EŞİTLİK VAR

Bursa'da oynanan karşılaşmalarda ise Bursaspor ile Akhisarspor 10 kez mücadele etti. Yeşil Beyazlılar, bu mücadelelerin 4'ünü kazanırken, 4'ünde de taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. Akhisarspor ise Bursa dep-lasmanında 2 galibiyet elde edebildi. Geçtiğimiz sezon, Bursa'da oynanan lig müsabakasında gülen taraf 2-1'lik skor ile Bursaspor olmuştu.

SON 5 MAÇTA SADECE 1 PUAN

Son 5 maçında yalnızca bir puan toplayabilen Bursaspor, bu maç ile birlikte çıkışa geçmeyi hedefliyor. Akhisarspor ise son 14 maçında yalnızca 2 galibiyet elde edebilirken bu maçların 12'sini kaybetti. Aynı zamanda son 4 maçtır da üst üste mağlubiyetler alan Manisa temsilcisi, önlenemez bir düşüşe geçti. Akhisarspor, son 2 deplasmanında ise kalesinde toplamda 9 gol gördü.

MUHTEMEL 11'LER

BURSASPOR: Ataberk Dadakdeniz, İsmail Çokçalış, Cüneyt Köz, Aykut Akgün, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar, Tuğbey Akgün, Emirhan Aydoğan, Özer Hurmacı, Burak Kapacak, Batuhan Kör

AKHİSARSPOR: Milan Lukac, Onurcan Güler, Raheem Lawal, Semih Görer, Dzon Delarge, Alya Toure, Cihat Çelik, Kadir Keleş, Göksu Mutlu, Doğukan Nelik, Ayuk Taku

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.