Hava Durumu

Bursaspor'da transfer tahtası ne zaman açılacak?

Bursaspor'dan futbolcuların bir bir ayrılması sonrası sezon, teknik direktör Yalçın Koşukavak nezaretinde gençlerle start aldı. Timsah'ta bu hafta transfer tahtasının açılması için oldukça önemli hamleler yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2019 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2019 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da transfer tahtası ne zaman açılacak?

Önümüzdeki sezon yoluna Spor Toto 1. Lig'de devam edecek Bursaspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen oyuncuların büyük bölümü takımdan ayrıldı. Kiralık olarak forma giyen Allano Lima, Umut Nayir, Aurelien Chedjou, Diafra Sakho, Tunay Torun ve Henri Saivet takımlarına geri dönerken; Furkan Soyalp, Santiago Vergini, Aytaç Kara ve Yusuf Erdoğan ile yollar karşılıklı anlaşılarak ayrıldı. Stephane Badji ise, Bulgaristan'ın Ludogorets Kulübü'ne satıldı. Mevcut durumda geçen sezon forma giyen 11 oyuncu takıma veda etti. Yeşil Beyazlı camiada da yaşanan bu gelişmeler transfer tahtasının ne zaman açılacağı büyük bir merak konusu oldu.

HAMLELER YAPILACAK

Özlüce Tesisleri'nde kamp çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un kadrosunda ise şu anda tek yabancı olarak 19 yaşındaki genç oyuncu Jani Atanasov bulunuyor. Nijerya Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Abdullahi Shehu'nun da kupa sonrası takımdan ayrılması beklenirken sözleşmesini kendisi uzatan Latovlevici'nin de durumu belirsizliğini koruyor. TFF'deki dosyaları nedeniyle transfer tahtası kapalı olan Yeşil Beyazlı ekipte yönetim, öncelik olarak bu tahtayı açtırmak istiyor. Çeşitli isimlerle görüş-meye devam eden ve prensip anlaşmasına varan Bursaspor yönetimi, bu hafta oldukça önemli hamleler yaparak tahtayı açtıracak ve yeni transferleri duyuracak. Teknik direktör Yalçın Koşukavak da geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada transfer istediğini belirtmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.