Hava Durumu

Bursaspor'dan flaş yayın krizi açıklaması!

Bursaspor Kulübü, yarın akşam oynanacak olan 1922 Konyaspor maçının canlı yayınlanmayacak olmasıyla ilgili açıklama yaptı. Bu açıklamanın ardından yapılan görüşmeler neticesinde yayın krizinin çözüldüğü ve mücadelenin dönüşümlü olarak ekranlara geleceği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2020 22:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2020 22:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan flaş yayın krizi açıklaması!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında yarın akşam oynanacak olan Bursaspor-1922 Konyaspor maçının hiçbir kanaldan canlı yayınlanmama kararı sonrası yeşil-beyazlı kulüpten bir açıklama geldi.

Taraftarın da tepkisine yol açan bu durum sonrası Bursaspor Kulübü ilk yaptığı açıklamada "Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın saat 19.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynayacağımız KT 1922 Konyaspor maçımız hiçbir kanalda canlı olarak yayınlanmayacaktır. Alınan bu kararı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." ifadelerini kullandı.

KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Öte yandan Bursaspor ile 1922 Konyaspor arasında yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçındaki yayın krizi çözüldü. Maç Adanaspor ile Sakaryaspor mücadelesiyle dönüşümlü ekranlara gelecek. Kararın alınmasında Turkuaz Medya ve A Spor yönetimi büyük çaba gösterdi.

BURSASPOR'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ

Kulüpten Başkan Erkan Kamat imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yarın saat 19.00'da oynayacağımız KT 1922 Konyaspor maçımız A Spor'da. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın saat 19.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynayacağımız KT 1922 Konyaspor maçımızı A Spor yayınlama kararı almıştır. Turkuaz Medya ve A Spor yönetimine şahsım, Yönetim Kurulum ve Büyük Bursaspor camiası adına şükranlarımı sunuyorum.

Erkan Kamat
Bursaspor Kulübü Başkanı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.