Hava Durumu

Bursaspor'da yükseldim

Bursaspor'un başarılı forvet oyuncusu Sebastian Pinto, ''Bursaspor'da gösterdiğim performans sayesinde Şili milli takımı kadrosuna davet edildim'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2012 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2012 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da yükseldim
Yeşil-beyazlı kulübe geçen sezon devre arasında dahil olan Pinto, ''Bursaspor Dergisi''ne verdiği röportajda, takım olarak ligin ikinci yarısında çok iyi bir performans sergilediklerini belirtti.

Süper Final Grubu'nu lider bitirdiklerini, Türkiye Kupası'nda da final oynadıklarını anımsatan Pinto, gelecek sezon da takım olarak çok iyi şeyler yapabileceklerine inandığını kaydetti.

Pinto, bir futbolcu için takıma kolay uyum sağlamanın çok önemli olduğunu vurgulayarak, ''Bunu da kısa sürede yaptığım için mutluyum. İleride takıma daha çok katkı sağlayacağımı düşünüyorum. Bursaspor'da gösterdiğim performans sayesinde Şili milli takımı kadrosuna davet edildim'' diye konuştu.

''Attığın en güzel gol hangisiydi?'' sorusuna Pinto, ''Bence en güzeli normal sezonda Bursa'da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a attığım goldü. Golün güzelliği değil ama takımın mutlak kazanması gereken bir maçtı. O gol bizim için çok önemliydi'' yanıtını verdi.

Pinto, takım olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye, Süper Final Grubu'nda deplasmanda Sivasspor'a karşı en kötü performanslarını sergilediklerini anlattı.

Takım adına sezonun en güzel golünü Turgay Bahadır'ın Sivasspor filelerine gönderdiğini ifade eden Pinto, ''Sezonun en ilginç olayı sence hangisiydi?'' sorusunu ise ''Attığım gollerden sonra yaptığım gol sevincimin, en az attığım goller kadar gündeme gelmesi ilginçti'' diye cevapladı.

Pinto, bu sezon ligin en iyi performans sergileyen ve attığı gollerle ön plana çıkan futbolcunun Trabzonspor'dan Burak Yılmaz olduğunu belirtti.

''Sezon içerisinde en çok sevindiğin ve üzüldüğün maç hangisiydi?'' sorusu üzerine de Pinto, ''Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Eskişehirspor'u yenip finale kalmamız en çok sevindiğim maçlardan birisiydi. Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'ye yenilmemiz beni çok üzmüştü'' ifadelerini kullandı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.