Hava Durumu

Bursaspor'dan 10 Aralık 2016 mesajı: Unutmayacağız!

Beşiktaş Vodafone Stadı'nda, 10 Aralık 2016'da terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 40'ı emniyet mensubu 47 kişi için anma töreni düzenlendi. Bursaspor da sosyal medya hesabından alçak saldırıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2021 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2021 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan 10 Aralık 2016 mesajı: Unutmayacağız!

Yeşil Beyazlılar tarafından yapılan açıklamada, "#10Aralık2016 tarihinde deplasmanda oynadığımız Beşiktaş maçı sonrası yaşanan hain saldırının 5. yılında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Unutmadık, unutmayacağız!" ifadelerine yer verildi.

İSTANBUL'DA TÖREN DÜZENLENDİ

Öte yandan hain saldırının meydana geldiği Vodafone Park'ın yanındaki Şehitler Anıtı'nda gerçekleştirilen törene şehit yakınları, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Fatih Hakan Avşar, yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Beyoğlu Müftüsü Arif Cevlek'in şehitler için okuduğu duanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Şehitler için hazırlanan video klip sırasında şehit yakınlarından bazıları göz yaşlarını tutamadı.

Tören sonrası şehit yakınları ile törene katılanlar Şehitler Anıtı'na karanfil bırakırken Dolmabahçe Camisi'nde şehitler için mevlit okutuldu.

Beşiktaş Vodafone Stadı'nda 10 Aralık 2016'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda 40'ı emniyet mensubu 47 kişi şehit olmuş, 242 kişi de yaralanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.