Hava Durumu

Bursaspor'dan Batuhan Kırdaroğlu'na geçmiş olsun mesajı

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu futbolcusu Batuhan Kırdaroğlu'nun Bursaspor maçında sağ ayak fibula kemiği kırıldı. Tayfur Bingöl, pozisyon sonrası oyun dışı kalmasının ardından soluğu genç oyuncunun bulunduğu hastanede aldı. Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan da oyuncuyu hastanede yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2020 23:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2020 23:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan Batuhan Kırdaroğlu'na geçmiş olsun mesajı

TFF 1'inci Lig'de Bursaspor ile Altınordu karşı karşıya getiren mücadelenin 50'nci dakikasında, Altınordu oyuncusu Batuhan Kırdaroğlu, girdiği ikili mücadele sonucu yerde kaldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan genç oyuncunun, sağ ayak fibula kemiğinin kırıldığı açıklandı. Kırdaroğlu'nun uzun süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Batuhan Kırdaroğlu ile girdiği ikili mücadele sonrasında, Bursasporlu oyuncu Tayfur Bingöl ise hakem Koray Gençerler tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı. Tayfur, oyun dışı kalmasının ardından hastaneye kaldırılan genç oyuncunun yanına gitti. Tayfur, genç oyuncuyu ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yeşil Beyazlıların sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hiç bir sonuç, insan sağlığından önemli değildir. Sağ ayak fibula kemiğinde kırık tespit edilen Batuhan Kırdaroğlu'na ve Altınordu camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Batuhan Kırdaroğlu'nun en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Altınordu Futbol Kulübü, hem Bursaspor Kulübü'ne hem de Tayfur Bingöl'e teşekkür ederek, "Tayfur Bingöl, şanssız bir şekilde sakatlanması neden olduğu Batuhan Kırdaroğlu'nu maçın bitmesini bile beklemeden oyundan çıkarak hastanede ziyaret etti. Teşekkürler Tayfur, teşekkürler Bursaspor" ifadelerini paylaştı.

Öte yandan maçın ardından Başkan Mesut Mestan ve Tayfur Bingöl, Kırdaroğlu'nu hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kulüpten bu ziyarete yönelik "Başkanımız Mesut Mestan ve Futbolcumuz Tayfur Bingöl maçın 50. Dakikasında sakatlanan ve sağ ayak fibula kemiğinde kırık tespit edilen Batuhan Kırdaroğlu'nu hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular." mesajı ve ziyarete ilişkin bir video yayınlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.