Hava Durumu

Bursaspor'dan çıt çıkmıyor

Yeşil Beyazlı kulüp ilk transferi olan Ferhat Kiraz'ı duyurmamakta ısrarcı. Yalanlama haberleriyle dolup taşan resmi sitede ise transferin 'T'si geçmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2012 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2012 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan çıt çıkmıyor
 Bursaspor yeni sezonunun ilk transferini gerçekleştirirken, taraftar Yeşil Beyazlı kulüpten azından çıkacak resmi açıklamayı bekliyor. Boluspor'dan Ferhat Kiraz'ı renklerine bağlayan Bursaspor, bu transferi açıklamamakta ısrarcı. Boluspor yönetimi, "Ferhat'ı Bursa'ya verdik. Hayırlı olsun" derken, Ferhat Kiraz ise Twitter adresinden, "Boluspor yönetimine teşekkür ederim. Bursaspor'la prensipte anlaşmış bulunmaktayım. Resmi imzalar pazartesi atılacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

YALANLAMALAR GECİKMİYOR
Bursaspor cephesi ise hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranmaya devam ediyor. Yeşil Beyazlı takımla görüştüklerini söylemelerine rağmen kamuoyuna yansıyan futbolcu isimlerini resmi internet sitesinden yalanlamakta gecikmeyen kulüp, transferlerde aynı hassasiyeti göstermiyor. Birçok kulüp yaptıkları transfer girişimlerini resmi ağızdan kamuoyu ile paylaşmaktan çekinmezken, Bursaspor'da kulübün resmi sitesinde yalanlama haberleri ilk sırada yer alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.