Hava Durumu

Bursaspor'dan tam 3 milyon Euro istediler!

Sağbek adayları arasında ilk sıraya yerleşen Stefan Ristovski için kulübü Spezia Calcio Bursaspor'dan tam 3 milyon Euro istedi. Yüksek rakam karşısında önce şok yaşayan Bursaspor'un buna rağmen geri adım atmadığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan tam 3 milyon Euro istediler!

Bursaspor'un transfer listesinde sağbek alternatifleri arasında yer alan Stefan Ristovski diğer isimlerin önüne geçti. Yeşil Beyazlılar 25 yaşındaki Makedon oyuncu için temaslarına hız verirken, bu transferin bitirilmesi için tüm şartların zorlanması kararı alındı. Bonservisi İtalya'nın Serie B takımlarından Spezia Calcio'da olan Ristovski için kulübü tam 3 milyon Euro bonservis ücreti talep edince Bursaspor'un büyük bir şok yaşadığı öğrenildi.

ALİ AY TRANSFERDE ISRARCI

Başkan Ali Ay'ın buna rağmen geri adım atmamakta kararlı olduğu belirtildi. Yeşil Beyazlı kulüp geçen sezon Hırvatistan'ın HNK Rijeka takımında kiralık geçiren Stefan Ristovski için İtalya'ya sefer düzenlemeyi düşünüyor. Parma U19, Crotone, Frosinone, Bari, Latina Calcio gibi takımlarda top koşturan Ristovski'nin menajerlerine de bu transferin bitirilmesi için ısrarcı bir tutum sergilendiği bilgisi paylaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.