Hava Durumu

Bursaspor efsane formayla sahaya çıkacak

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında karşılalaşacağı Medical Park Antalyaspor maçına, ‘efsane çubuklu forma’ ile çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2014 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2014 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor efsane formayla sahaya çıkacak

Yeşil-beyazlıların bu akşam Spor Toto Süper Lig’in 20.haftasında saat 19.00’da Antalyaspor’u konuk edeceği maçın eş güdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu’nda yapıldı. Toplantıda Bursaspor’u Sportif Koordinatör Barış Güçlü temsil etti. TFF Temsilcileri Birtan Taşkınlar, Olcay Mülazımoğlu ve Erhan Şahin’in yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, maç organizasyonu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Maçın dördüncü hakemi Serhan Malkoç’un kontrolleri sonrasında Bursaspor mücadeleye efsane çubuklu forması, beyaz şort ve tozluğu ile konuk ekip Medical Park Antalyaspor ise kırmızı forması, şortu ve tozluğu ile çıkacak.

Bursa Atatürk Stadyumu’nun kapıları Bursa Emniyeti’nin almış olduğu karar neticesinde 17.00’dan itibaren seyirci girişi için açılacak. Mücadelede 783 resmi güvenlik ve 400 özel güvenlik görevlisi görev yapacak. Karşılaşma saatinde Bursa’da havanın kapalı ve sıcaklığın 13 derece olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.