Hava Durumu

Bursaspor, Ege'den eli boş döndü!

TFF 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Akhisarspor'a konuk olan Bursaspor, mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Timsah 7 puanda kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2020 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2020 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor, Ege'den eli boş döndü!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

Ligdeki son maçında bir diğer Ege temsilcisi Menemenspor'a deplasmanda mağlup olan Bursaspor, Akhisar deplasmanından da mağlubiyetle ayrıldı.

TFF 1. Lig'in 7. hafta maçında Spor Toto Akhisar Stadı'nda karşı karşıya gelen ekiplerden gülen taraf ev sahibi takım oldu.

Akhisarspor maçın 7. dakikasında Hasan Ali Adıgüzel'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Yeşil Beyazlılar, bu golden 14 dakika sonra 21. dakikada Ali Akman'ın kaydettiği golle beraberliği yakaladı. İlk yarının geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca, ekipler soyunma odasına beraberlikle gitti.

AKHİSAR İKİNCİ YARIDA ÖNE GEÇTİ

Mücadelenin ikinci yarısında ise 78. dakikaya kadar gol sesi çıkmazken, Akhisarspor 79. dakikada Çekdar Orhan'ın attığı golle öne geçti. Öte yandan Bursaspor uzatma dakikalarında Burak Altıparmak'ın kullandığı penaltıdan yararlanamayarak beraberlik fırsatını kaçırdı.

Böylelikle 2-1'lik skorla mücadeleden 3 puanı hanesine yazdıran takım Akhisar oldu.

Bu sonuçla 7. hafta itibariyle Timsah, ligde 4. mağlubiyetini yaşarken, 7 puanla 12. sırada kaldı. Bursaspor'un yakın takipçisi Akhisarspor ise puanını 9'a yükseltirken, 11. sıraya yükseldi.

Öte yandan ligin 8. haftasında Bursaspor, Bolu ekibi Beypiliç Boluspor'u Bursa'da konuk edecek. Akhisarspor ise Eskişehirspor deplasmanında mücadele edecek.

AKHİSARSPOR - BURSASPOR MAÇINDAN KARELER...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.