Hava Durumu

Bursaspor eski yöneticisi İlhan Uslu'dan flaş kongre açıklaması

Bursaspor'da merhum Başkan İbrahim Yazıcı döneminde genel sekreterlik görevinde bulunan, ardından geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen kongrede başkan adayları arasında yer alan İlhan Uslu, kişisel web sitesinden 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü kongre ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2014 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2014 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor eski yöneticisi İlhan Uslu'dan flaş kongre açıklaması

Kongre süreciyle ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade eden İlhan Uslu, son kongrede yaşanan çok adaylı seçimin bu genel kurulda da tekrarlanabileceğine dikkat çekti. Uslu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kongre süreciyle ilgili gelişmeler tarafımızca da yakından takip edilmektedir. Bursaspor’umuz şartlar ne olursa, hangi platformda yer alırsa yer alsın, asla sahipsiz kalmayacaktır. Son kongrede yaşanan çok adaylı seçim belki bu genel kurulda da tekrarlanacaktır. Bizler eğer bu sorumluluğun altına gireceksek, güçlü, vizyon sahibi,Bursaspor’umuzu yeniden zirve takımı yapacak bir şekilde bu işe soyunuruz. Bu onurlu görevle ilgili gerekli açıklamamız ilerleyen günlerde Büyük Bursaspor camiasının bilgisine sunulacaktır."


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.