Hava Durumu

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Tosun: İyi niyeti biliyoruz

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Şenol Tosun, "Teknik kadromuz ve oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. Onların iyi niyetini biliyor ve inanıyoruz. Akhisar maçından galibiyetle ayrılarak camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2020 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2020 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Tosun: İyi niyeti biliyoruz

TFF 1. Lig'in 6. haftasında konuk olduğu Menemenspor'a 2-1 yenilen ve yarın Ege'deki ikinci deplasmanında Akhisarspor'la karşılaşacak Bursaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Şenol Tosun Bursa Hakimiyet'e konuştu.

Menemenspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını dile getiren Tosun, "Bu maçı iş bir kazası olarak görüyoruz. Belki eşitlikle bitecek bir maçı yenilgiyle kapattık. Rakibin de pozisyonları var ancak bizim de Ali Akman, Burak Kapacak ve Batuhan Kör ile çok net pozisyonlarımız vardı" diye konuştu.

CAMİANIN YÜZÜ GÜLECEK

Alınan mağlubiyetten dolayı üzüldüklerini belirten Şenol Tosun, "Futbol hatalar oyunu. Biz de maçtaki hataların üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama takımımızın ortaya koyduğu mücadeleden memnunuz. Teknik kadromuz ve oyuncularımız ellerinden geleni yapıyor. Onların iyi niyetini biliyor ve inanıyoruz. Akhisar maçından galibiyetle ayrılarak camiamızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Daha sonra da artık galibiyet serisine başlamamız gerekiyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.