Hava Durumu

Bursaspor gece yarısı transfer bombasını patlattı

Bursaspor, her konuda anlaştığı Belçikalı golcü Tom De Sutter'i Bursa'ya getiriyor. Sutter transferini ilk olarak Bursa Hakimiyet okuyucularına 18 Haziran 2015 tarihinde duyurmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2015 00:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2015 00:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor gece yarısı transfer bombasını patlattı
Belçika'nın köklü kulüplerinden Club Brugge'ün golcüsü Tom De Sutter, Bursaspor'da...  

Çek golcü Tomas Necid'e alternatif kaliteli bir forvet transferi için Avrupa seferine çıkan yeşil-beyazlı yönetim, Belçika'ya giderek, Club Brugge'ün 30 yaşındaki golcüsü De Sutter ve kulübü ile her konuda anlaştı.

Haziran ayında gerçekleştirilen ilk görüşmede, De Sutter ile prensipte anlaşılmış, ancak Belçika kulübü, bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro isteyince, bu transfer girişimi rafa kalkmıştı.

Ancak geçtiğimiz günlerde yeniden pazarlık masasına oturan Bursaspor yönetimi, 1,92 boyundaki tecrübeli santrfor ve Club Brugge ile el sıkıştı.

Yapılan sıkı pazarlıklar sonucunda, yeşil-beyazlı yönetimin, golcü futbolcunun bonservisi için Club Brugge ile 1,6 milyon Euro'ya anlaştığı öğrenildi.

BURSA'YA HAZIR GELİYOR

Yönetim, 2 yıllığına anlaştığı De Sutter, bu akşam Bursa'ya getirecek ve çarşamba günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından medya önünde resmi sözleşmeye imza attıracak.

İLK BURSA HAKİMİYET DUYURMUŞTU

18 Haziran 2015 tarihinde Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde Tom De Sutter'in transfer edileceği haberi 'Enes gitti Sutter geliyor' başlığıyla yeralmıştı.

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.