Hava Durumu

Bursaspor gözünü Paşa'ya dikti

Bursaspor'un yetenekli defans oyuncusu Serdar Aziz, Kasımpaşa maçını kazanarak, Galatasaray müsabakasına moralli çıkmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2014 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2014 21:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor gözünü Paşa'ya dikti

Bursasporlu Serdar Aziz ve Bekir Yılmaz, İstanbul yolculuğu öncesi açıklamalarda bulundu.Kasımpaşa ile oynanacak müsabakayı değerlendiren Bekir Yılmaz, "Galatasaray maçından önce Kasımpaşa müsabakası da bizim için çok önemli. Rakibimi yendiğimiz takdirde ligde de Avrupa kupaları iddiamızı devam ettireceğiz. Rakibimizle yaptığımız için 6 puanlık bir maç. Müsabakaya iyi hazırlandık, hava da yakaladık. Bu havanın devam etmesini istiyoruz. Gidip orada iyi mücadele edip, bize yakışan futbolu oynayacağız. İnşallah Bursa'ya 3 puan ile döneceğiz" dedi. Ayrıca Yılmaz, maçın erken saatte oynanmasının motivasyonlarını etkilemeyeceğini ifade etti.

"Maçın önemine değinen Serdar Aziz ise, "Lig istediğimiz gibi gitmese de her maç bizim için önemli. Biz Bursasporuz ve büyük bir camiayız. Kasımpaşa'yı yenip, Galatasaray maçına moralli çıkmak istiyoruz. Kafamızın önce ligde olması gerekiyor. Bu maçı kazanıp, Galatasaray müsabakasında taraftarımızın desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.