Hava Durumu

Bursaspor için dev kampanya!

''Bursaspor'a Destek Kampanyası'' kapsamında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen istişare toplantısı, Vali Yakup Canbolat'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2019 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2019 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor için dev kampanya!

Uzun yıllardır maddi sıkıntıları aşmanın yollarını arayan ve bir türlü çözüm bulamayan Bursaspor'a destek amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Daha önce ön görüşmesi yapılan 'Bursaspor'a destek kampanyası'için Bursa Valisi Yakup Canbolat başkanlığında istişare toplantısı yapıldı.Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Vali Canbolat'ın dışında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa iş dünyasının temsilcileri katıldı.

'Bursaspor'a destek kampanyası' amacıyla düzen toplantıda Yeşil Beyazlı kulübe maddi gelir sağlama amacıyla TV kanallarından canlı yayınla yapılacak forma satışı gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Buna göre 27Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak ve Bursa'daki yerel kanallar ile ulusalda TV 8,5'da canlı yayınlanacak, 4 saat sürecek canlı yayında Bursaspor forma satışı gerçekleştirilecek. Canlı yayından elde edilecek gelir Bursaspor Kulübü'ne aktarılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.