Hava Durumu

Bursaspor için kritik gün!

Bursaspor transfer tahtasını açmak için gerekli finans kaynağını bugün bulduğu takdirde Ankara'da işlemleri bitirmeye çalışacak. Bürokratik girişimler olumlu sonuç verirse ön protokol yapılan oyuncuların lisansı çıkacak. Aksi durumda üç futbolcu da Karagümrük maçını tribünden izleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2020 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2020 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor için kritik gün!

SEZON DA BÖYLE BAŞLAMIŞTI

Bursaspor ligin ikinci yarısının perdesini 19 Ocak Pazar günü Karagümrük ile oynayacağı maçla açacak. Ligin ilkyarısında İstanbul'daki mücadeleye transfer tahtası kapalı olduğu için rakibi karşısına gençlerden kurulu bir kadroyla çıkan Yeşil Beyazlılar mücadeleyi 3-1 kaybetmişti. O karşılaşmada Vakıfköy patentli kramponların ortaya koyduğu futbol camiada büyük beğeni toplamıştı. Bursaspor'da yine benzer bir durum söz konusu. Yeşil Beyazlılarda transfer tahtası kapalı olduğu için ön anlaşma yapılan oyuncular konusunda büyük bir belirsizlik yaşıyor. Bursaspor'da halen ön protokol yapılan ve lisanslarının çıkartılmasını bekleyen Serdar Özkan, Tayfur Bingöl ve Kerem Can Akyüz bulunuyor.

İŞLEMLER ELDEN YÜRÜTÜLECEK

Bursaspor Yönetimi transfer tahtasının açılması için gerekli kaynağı ararken Yeşil Beyazlılar'ın hem eski teknik direktörlerden Hamza Hamzaoğlu'na hem de kamuya borçlarının bir kısmını ödeme yükümlülüğü bulunuyor. Bursaspor'un Hamza Hamzaoğlu'na 140 bin dolar borcu var. Kamuya borçların da ivedilikle ödenmesi gereken yüzde 10'luk kısmının yaklaşık 3,5 milyon TL olduğu belirtiliyor. Bursaspor Yönetimi gerekli kaynağı bulduğu takdirde bugün Ankara'ya hareket edecek. Hızlı ilerlemesi adına Ankara'da elden yürütülecek bürokratik işlemlerin gün içerisinde bitmesi halinde tahta açılacak ve lisanslar çıkartılacak. Aksi durumda üç futbolcu bu hafta forma giyemeyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.