Hava Durumu

Bursaspor idmanından ilginç görüntüler

Bursaspor idmanında dün ilginç renkli görüntüler yaşandı. İddiasına oynanan çift kale maçta çalınan son saniye penaltısına Murat itiraz etti. Başarılı futbolcunun, “Oynamıyorum işte” demesi herkesi kahkahaya boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2014 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2014 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor idmanından ilginç görüntüler

Bursaspor, Antalya’da devam ettiği devre arası kamp çalışmalarının en neşeli gününü dün yaşadı. Yeşil Beyazlı takım da, Wallwick maçında oynayan futbolcular antrenmanı düz koşunun ardından tamamlarken, diğer futbolcular küçük sahada maç yaptı. İddialı maçta birbirinden ilginç görüntüler yaşandı.

SON SANİYE PENALTI

Yeşil ve sarı takım olarak ikiye ayrılan futbolcular, kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. Teknik Direktör Christoph Daum’un da yakından takip ettiği maçta 4-1 önde bulunan Yeşil takım bu skoru koruyamadı ve 5-4 geriye düştü. Maçın son saniyesinde ise penaltı pozisyonu yaşandı.

YETER YA OYNAMIYORUM

İbrahim Öztürk ile Ethem arasında yaşanan pozisyona hakemlik yapan Daum’un yardımcısı İrfan Buz penaltı noktasını gösterdi. Karara itiraz eden Murat Yıldırım ise herkesi kahkahaya boğdu. Pozisyonun penaltı olmadığı söyleyen Murat, “Ben oynamıyorum ya. Olacak şey değil. Yeter artık” diyerek sahayı terk etmek istedi. Ancak tatlıya bağlanan olayın ardından penaltı golle sonuçlandı ve mücadele 5-5 sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.