Hava Durumu

Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen'den Sönmez Medya'ya çirkin saldırı

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen, Timsah'ın antrenmanını takip eden Sönmez Medya temsilcilerini Özlüce Tesisleri'nden çıkarttı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2014 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2014 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen'den Sönmez Medya'ya çirkin saldırı

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Galatasaray'a 5-2 yenilerek kupaya veda eden Bursaspor'da ligin 30. haftasında oynanacak Elazığspor maçı hazırlıkları ara vermeden  başlarken, idmanda çirkin bir olay yaşandı.

Özlüce Tesisleri'nde Yeşil Beyazlı futbolcuların çalışmalarını sürdürdüğü sırada antrenman sahasına gelen Kulübün İkinci Başkanı Rıdvan Şen, tesislerin kapısında duran güvenlik ekiplerini yanına çağırarak basın mensuplarına doğru yöneldi.

\"\"

Burada herkesin kendisini çekmesini isteyen Şen, sadece Sönmez Medya Spor Servisi temsilcilerini bugün yapılan bir haberden dolayı dışarı çıkartılmasını istedi. Yapılan haberin yalan olduğunu iddia eden Rıdvan Şen, "Biz Bursaspor yönetimi olduğumuz sürece Bursa Hakimiyet bu kapıdan içeri giremeyecek" dedi.

\"\"

Basın Mensupları'na tesislerin çıkışına kadar eşlik eden güvenlik ekiplerine, Sönmez Medya'nın bir daha tesislere alınmaması üzerine talimat verildiği öğrenildi.

\"\"

Bugün Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde yapılan haber şu şekildeydi:

"Rıdvan Şen'den çirkin sözler

Karşılaşmanın ardından Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın istifa ettiği iddia edildi. Bu bilgiyi doğrulatmak için kendisini telefonla aradığımız Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın danışmanı Alpay Şar'ın telefonunu elinden alan Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, hakaret ve küfür içeren ifadeler kulandı. Bu arada başkan Erkan Körüstan'ın istifa ettiği haberi kulüp kaynaklarınca yalanlandı. Maç sırasında da basın tribününde TSYD görevlisi olarak çalışan DHA Muhabiri İsmail Yavlı ile bir taraftar arasında darp yaşandı."(Ozan DEMİR)
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.