Hava Durumu

Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen'den tarihi rezalet

Bursaspor, Bursa’nındır… Bu kulüp birkaç kendini bilmezin değil, kentlinindir. Bursaspor’u ve itibarını hiçbir yönetici ayaklar altına alamaz.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2014 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2014 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen'den tarihi rezalet

Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ile muhabiri ve kameramanını antrenman sırasında Özlüce Tesisleri’nden silahlı koruma eşliğinde dışarıya çıkardı.

Bir yöneticinin silahlı korumalar eşliğinde basın mensuplarını tesisten kovması Bursaspor tarihinde ilk kez yaşanırken, art arda gelen başarısız sonuçların gazetecilere yüklenmesi akıllara durgunluk verdi.

TARİHİ REZALET

Korumaların tesisten çıkardığı Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy, “Basın mensubunu antrenmandan kovarak başarısızlığın altı süpürülemez” dedi.

Diyoruz ki…

Bursa’nın yerel medyadaki konumu ve yapısını, yayın ilkeleri ve politikasıyla da güçlendiren ve nitelik katan Bursa Hakimiyet, Sönmez Medya Grubu’na dönüşümün de temeli olmuştur.

Demokrasi ve özgürlükler çerçevesinde, kurumsal yayın ilkeleri ve hukuk normları de dikkate alınarak, kenti yazıyoruz.

Bursaspor’un idman çalışmalarını izlemek isteyen Sönmez Medya Spor Servisi’nden arkadaşlarımızın girmelerine izin verilmemesini, sert engellemede bulunulmasını, yasaklama getirilmesini ve sarf edilen sözleri kınıyoruz.

Bursa Hakimiyet, 41 yıla ulaşan mazisinde, güzide Bursaspor’un faaliyetlerini ve hedeflerini, başarılarını ve üzüntülerini gündeme taşımıştır.

Bursaspor’un yönetim kadroları nezdinde de ortak doğrular ve geleceği için ilkeli yayıncılıkla kendi üzerine düşen kamusal ve kentsel sorumluluğu layıkıyla yerine getirmiştir. Böyle de, devam edecektir.
Kentlisi, Bursaspor’un taraftarları için mesleki görevlerini yapmak isteyen mesai arkadaşlarımız,  keyfi ve kontrolsüz tutumla engellenmiş ve haddini aşan yasakçı bir söylem ve tutumla karşılaşmışlardır.

Bursaspor, Bursa’nın değeri ve markası olup, azimli ve başarılarla dolu mazisiyle kentlinin gönlündedir.
Kentli ve kent dinamiklerini oluşturan unsurlar olarak, maddi ve manevi önemseyiş,
içerisinde bulunan Bursaspor’un, yine kent himayesi olan tesislerine Sönmez Medya gazetecilerinin alınmayışı, izahı imkansız bir düşün ve eylem olarak, bu kentin belleğine yazılmış olacaktır.

Bursaspor, Bursa’nındır, kentlinindir.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.