Hava Durumu

Bursaspor kupa hezimetinden sonra ligde Elazığspor'u avladı

Galatasaray’a 5-2 mağlup olarak Türkiye Kupası’ndan Avrupa’ya açılma yolunu kapatmak zorunda kalan Bursaspor, Elazığspor’u 1-0 yenip, umutlarını son 4 haftaya taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2014 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2014 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kupa hezimetinden sonra ligde Elazığspor'u avladı

Hafta içi Türkiye Kupası’ndan elenen Bursaspor, evinde oynadığı karşılaşmada düşmeme mücadelesi veren Elazığspor’u 1-0 mağlup etti. Yeşil Beyazlılar karşılaşmaya adeta golle başladı. 2.dakikada Caja’nın kullandığı kornerde Zeegelaar elle oynadı ve hakem Yunus Yıldırım penaltı noktasını gösterdi. 3’te Fernandao’nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Mücadelenin 15. dakikasında sakatlanan Civelli yerini İbrahim Öztürk’e bıraktı.

Maçın 21. dakikasında Timsah yine Fernandao ile önemli bir fırsattan yararlanamazken, Caja’nın korner atışına Brezilyalı oyuncunun kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk devresi 1-0 Bursaspor lehine sona erdi. İkinci yarıya Elazığspor etkili başlarken, Tanju ve Batuhan ile pozisyonlar buldu. İlerleyen dakikalarda Ozan Tufan ile etkili olan ancak ikinci golü bulamayan Yeşil Beyazlılar, karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı ve puanını 41’e yükseltti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.