Hava Durumu

Bursaspor kupayı aldığında inanılmaz sevineceğim

Deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçını 1-0 da olsa kazanıp yarı finali bir an önce garantilemek istediklerini belirten Daum, “Kupanın üzerine Bursaspor’un adını yazdırmak inanılmaz bir şey olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2014 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2014 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor kupayı aldığında inanılmaz sevineceğim

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. haftasında yarın Eskişehirspor’a konuk olacak Bursaspor’un teknik direktörü Christoph Daum, zorlu bir deplasmanın kendilerini beklediğini, bu kez tek gollü bir galibiyete de razı olduğunu söyledi. Dün gece, Yeşil Beyazlı kulübün resmi yayın organı Bursaspor TV’de açıklamalarda bulunan Alman çalıştırıcı, Kırmızı Siyahlı rakiplerinin yarınki müsabakada daha derli toplu bir görüntü sergilemesini beklediklerini ifade ederek, “Önemli eksikleri vardı. Bakıldığında farklı bir galibiyet değil de tek gollü bir galibiyet de bizim için iyi olabilir. Kupada yarı finali garantileyebilirsek ilerleyen maçlarda genç arkadaşlara forma şansı verebilirim” dedi.

KENETLENMEYİ SAĞLAYABİLİRSEK…

Kupayı alma hedefi doğrultusunda yarı finali garantilemeleri gerektiğine vurgu yapan Daum, “Ben her zaman grupta birinci olmayı tercih ederim. Rakip kim olursa olsun kendi sahamızda Bursaspor inanılmaz güçlü. Deplasmanda da gücümüz belli, yarı finaldeki rakibimiz neden Galatasaray olmasın. Kupanın değeri düştü gözüyle bakılıyor. Fakat kupayı aldığınızda sizin isminiz üzerinde yazılacak. Bu Bursaspor için inanılmaz bir şey. Kupayı aldığımızda inanılmaz sevineceğim. Üst üste yenilmemek özgüvenimizi artırdı. Başarıyla gelen kenetlenme kısa bir dönem olmamalı. Eğer kenetlenmeyi sağlayabilirsek o zaman inanılmaz bir adım atabiliriz ve gerçekten büyük bir kulüp oluruz” dedi.

FERNANDAO  DAMGASINI VURACAK

Ligin ikinci devresinde zorlu maçların kendilerini beklediğini belirten Christoph Daum, “Yönetimimiz yaptığı transferlerle önümüzdeki dönemde kesinlikle başarı istediğini ortaya koydu. Devre arasını çok güzel bir şekilde geçirdik. Artık birlik olup önümüze bakmalıyız. Bizim rakibimiz içimizde değil, dışarıda. Bunları anladığımız zaman gerçekten büyük Bursaspor’u yakalayabiliriz. Fernandao ikinci yarıda Türkiye’nin en iyi santrforlarından biri olacak. Sestak ve Ozan Tufan’ın geldiği nokta sevindirici. Rekabet üst seviyede. Ligin üst sıralarıyla aramızdaki durumu değiştireceğiz. Şu anda futbolcu göndermiyoruz. Gitmek isteyen futbolcuların taleplerini değerlendiririz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.