Hava Durumu

Bursaspor maçındaki soyunma odası konuşması ortaya çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Bursaspor maçının devre arasında, soyunma odasında futbolculara seslendiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Ersun Yanal'ın ilk yarıda oynanan oyundan memnun olmadığı ve oyuncularını azarladığı görülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2017 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2017 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor maçındaki soyunma odası konuşması ortaya çıktı

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında konuk olurken, Çaykur Rizespor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etmişti. Oynanan mücadelelerde Çaykur Rizespor, Alanyaspor'u 1-0 yenerken, Bursaspor 1-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'u 2-1 yendi ve Bursaspor ligde kalan takım olmuştu.

Ligden düşen üçüncü takım olan Çaykur Rizespor tarafından Trabzonspor'un Bursaspor'a karşı yeterli mücadele vermediği iddiasında bulunulmuştu. Bugün Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın devre arasında oyuncularına seslendiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Ersun Yanal'ın ilk yarıda oynanan oyundan memnun olmadığı ve oyuncularını azarladığı görülüyor.

Videoda Ersun Yanal'ın oyuncularına "Oynayamıyoruz. Hiç oynayamıyoruz. Topla hiç buluşmadık. Atağa çıkacağız kimse gelmiyor. Arkayı boşaltmıyoruz. Coşkumuz yok. Coşkumuz yoksa ileride işimiz zor. Cezayı keserler bize ve iyi olmaz. Bu ayıp olur, utanırız, sıkılırız. Yerin dibine gireriz. Bilmiyorum, ben bu duyguları hissediyorum. Ayıp olur. Biz Trabzonspor takımıyız. Utanırız. Herşeyi bırak coşkulu bir şekilde karakterini ortaya koy. Yeter artık karakterini ortaya koy" diye seslendiği görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.