Hava Durumu

Bursaspor mağlubiyete adeta davetiye çıkardı

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda üst sıralara tırmanma adına önemli bir maça daha çıkan Yeşil Beyazlılar, savunmasında yaptığı büyük hataların faturasını 3-0’lık yenilgiyle aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2014 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2014 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor mağlubiyete adeta davetiye çıkardı

Bursaspor, Süper Lig’in 27. haftasında oynanan karşılaşmada ikinci devrede iyi bir futbol ortaya koymasına karşın savunmanın büyük hataları sonucu Fenerbahçe’ye 3-0 yenildi. Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde başlarken, Yeşil Beyazlılar duran toplardan ve hızlı hücumlardan gol bulmaya çalıştı. İlk 5 dakikanın ardından Sarı Lacivertliler büyük bir baskı kurarken, Emenike, Kuyt ve Sow ile savunmanın arasına atılan toplarla pozisyonlara girdi. Ancak kaleci Frey pozisyonlarda başarılıydı. 17.dakikada baskısını sıklaştıran Fenerbahçe öne geçti. Basser ile Frey’in anlaşmazlığında top Kuyt’ın önünde kaldı ve Hollandalı boş kaleye meşin yuvarlağı gönderdi. İlerleyen dakikalarda her iki takım da orta alanda çok top kaybederken devre 1-0 Fenerbahçe lehine sona erdi.

2. YARIDA FARK GELDİ

Bursaspor ikinci yarıya etkili bir başlangıç yaptı. Özellikle duran toplarda etkili olmaya çalışan Yeşil Beyazlılar özellikle Civelli ile pozisyonlardan faydalanamadı. 61’de Fenerbahçe Kuyt’ın kafa vuruşunda gole yaklaşırken, Frey mükemmel bir refleksle topu çıkardı. 67’de ise bu sefer Bursaspor mutlak golü kaçırırken, Ferhat’ın vuruşunu Volkan Demirel çeldi. 75’te Fenerbahçe farkı 2’ye çıkardı. Emenike’nin ortasında Sow Civelli’nin de hatasından faydalanarak topu 2. kez ağlara gönderdi. Mücadelede son sözü oyuna sonradan giden Pierre Webo 86.dakikada söyledi ve Bursaspor karşılaşmadan 3-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Markaj’ı kaçırmayın

Bursalılar Bursaspor’u Markaj’dan takip ediyor. Yeşil Beyazlılar’ın Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmanın tüm ayrıntıları 20:30’da başlayacak Markaj’da… Süha Gürsoy’un sunduğu programa Ahmet Suphi Evke, Adem Vural, Erkan Öncel ve Levent Batur yorumlarıyla renk katacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.