Hava Durumu

Bursaspor nefes kesen maçı söke söke aldı

Bursaspor 2 kez yenik duruma düştüğü ve adeta gol düellosu şeklinde geçen maçta Sivasspor’u 4-3 mağlup ederken, futbolcuların istekli oyunu 3 puanı getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2014 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor nefes kesen maçı söke söke aldı

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig’de son 3 maçını­ kazanamayan Bursaspor, İrfan Buz yönetiminde ilk kez Atatürk Stadı’na çıkarken, karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Karşılaşmaya Yeşil Beyazlılar hızlı başlarken, 3.dakikada konuk takım öne geçti. Hızlı hücumda Burhan pasını Utaka’ya aktardı. Savunma hazırlıksız yakalanırken, Nijeryalı oyuncu topu ağlara gönderdi. Golün ardından baskısını daha da sıklaştıran Bursaspor, 8.dakikada golü buldu. Volkan’ın şutu kaleciden dönerken, Fernandao tamamladı ve skora eşitliği getirdi. Yeşil Beyazlılar 11’de öne geçti. Ferhat'ın sağ kanattan sert şutunu Korcan çıkardı top Sestak'ın önünde kaldı ve Slovak futbolcu topu ağlara gönderdi.Yeşil Beyazlılar maçtaki üstünlüğünü devam ettirirken 34.dakikada Burhan Eşer eşitliği yakaladı. Burhan 2 dakika sonra takımını öne geçirdi.

PES ETMEK YOK

Ancak pes etmeyen Bursaspor, 39.dakikada eşitliği sağladı. Volkan’ın kullandığı kornerde Serdar Aziz topa vururken, meşin yuvarlak direkten döndü. Fernandao kale önünde tamamladı ve skoru 3-3’e getirdi. İlk yarı da bu skorla sona erdi. İrfan Buz ikinci yarının başında Stanislav Sestak’ı oyundan alırken, Şamil Çinaz’ı sahaya sürdü. Yeşil Beyazlılar 65.dakikada gole yaklaşırken, Belluschi’nin vuruşunu kaleci Korcan kornere çeldi. Timsah 69.dakikada aradığı golü buldu. Ferhat’ın mükemmel pasına hareketlenen Fernandao, takımının 4., kendisinin 3.golüne imza attı. Karşılaşmanın 86.dakikasında Hakan topu ağlara gönderirken, hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi. Son saniyelerde Sivasspor inanılması güç bir pozisyondan faydalanamazken, Hakan arkadaşının şutunu adeta çizgiden çıkardı ve maç da 4-3 Bursaspor lehine sona erdi.

Markaj’ı kaçırmayın

Bursaspor’un 3 hafta sonra Sivasspor karşısında aldığı 4-3’lük galibiyet saat 20.30’da başlayacak Markaj programında masaya yatırılacak. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sunacağı programın konukları Ahmet Suphi Evke, Adem Vural, Erkan Öncel ve Levent Batur olacak.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.