Hava Durumu

Bursaspor pilot takımından transfer atağı

Bursaspor altyapısından Mustafa Sevim için anlaşma sağlayan Yeşil Bursa, Sancaktepe’den Gökhan Yenigün ve Balçova’dan Mehmet Çağrı Alpaslan ile de sözleşme imzalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2013 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2013 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor pilot takımından transfer atağı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa, transferde atağa kalktı. Ligin ilk yarısını 23 puanla 12. sırada tamamlayan, hedefini ise 2. Lig olarak belirleyen Yeşil Beyazlılarda Başkan İlyas Acar, geçen günlerde Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ile bir araya gelerek Timsah’ın altyapısından kadroya dahil edilmesi gündemde olan isimleri masaya yatırdı.

MUSTAFA SEVİM KİRALANDI

Yapılan görüşmede ilk olarak yetenekli futbolcu Mustafa Sevim’in ikinci yarı itibariyle Yeşil Bursa forması giymesi yönünde anlaşma sağlanırken, dün Bandırma’da oynanan A2 karşılaşmasında son kez Bursaspor forması giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusunun önümüzdeki günden itibaren pilot takım ile antrenmanlara çıkacağı bildirildi. Ozan Tufan ve Emre Pehlivan’ın ise Bursaspor’da kalmak istediği kaydedildi.

KALECİ VE GOLCÜ İMZALIYOR

Timsah’ın eski teknik direktörü Hikmet Karaman’ın oğlu Ömer Faruk Karaman’ın ayrılmak istemesi üzerine kaleci transferini de gündeme alan Yeşil Bursa, 3. Lig 2. Grup’ta Sancaktepe Belediyespor forması giyen Bursalı Gökhan Yenigün ile imza aşamasına gelirken, forvet bölgesi için düşünülen Balçova Belediyesporlu Mehmet Çağrı Alpaslan ile de prensipte anlaşıldığı öğrenildi.(Ozan DEMİR'iN ÖZEL HABERİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.