Hava Durumu

Bursaspor ruhu demek mücadele demek

Kasımpaşa deplasmanına puan veya puanlar almak için gideceklerini belirten genç teknik adam, "Bursaspor ruhu demek mücadele demek. İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2014 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2014 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor ruhu demek mücadele demek

Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak Bursaspor'da Teknik Direktör İrfan Buz, zorlu mücadeleye puan veya puanlar almak için gideceklerini söyledi. Özlüce Tesisleri'nde dün yapılan idman sonunda açıklamalarda bulunan genç çalıştırıcı, Yeşil Beyazlı futbolcuların çalışmalarını özverili bir şekilde gerçekleştirdiğini vurgulayarak, "Geçen hafta oynadığımız Sivasspor maçında zaaflarımızı gördük. Defansif anlamda daha iyi olmalıyız. Bu konuda çalışmalarımız oluyor" dedi.

İYİ SONUÇ ALACAĞIZ

Bu haftaki rakipleri Kasımpaşa'nın da çok iyi bir takım olduğunu ifade eden Buz, "Kendi sahasında bizi ağırlayacak. Biz de 37 puandan sonra orada puan veya puanlar çıkarmak adına mücadelemizi sürdüreceğiz. İyi çalıştık. Bursaspor ruhu mücadele demek. Geriye düşseniz bile kesinlikle ne olursa olsun müsabakaya ortak olup beraberlik ya da galibiyeti sağlamak isteyeceğiz. Bu da Bursaspor ruhudur. İyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi.

AKILLAR KUPADA

Önümüzdeki hafta Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynayacakları maça da değinen Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Futbolcuların aklında kupada oynanacak Galatasaray maçı olabilir mi?" yönündeki soru üzerine; "Hayır dersem yalan söylemiş olurum ama öncelikle Kasımpaşa maçını düşünmemiz gerekiyor. Futbolcularımız düşünebilir, Kasımpaşa da bunu böyle bekleyebilir. Ama biz oraya gideceğiz ilk dakikadan itibaren mücadele edeceğiz. Rotasyon olabilir ancak bu Galatasaray maçını düşündüğümüz için değil" dedi. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.