Hava Durumu

Bursaspor şampiyon formayla sahada

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçına, ‘beyaz şampiyon forma’ ile çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2014 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2014 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor şampiyon formayla sahada

Yeşil-beyazlıların bu akşam Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında saat 20.00’da Çaykur Rizespor’u konuk edeceği maçın eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu’nda yapıldı.

Toplantıda Bursaspor’u Sportif Koordinatör Barış Güçlü temsil etti. TFF Temsilcileri Aydın Özbek, Mümtaz Şoğuz ve Abdullah Yağmur yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda karşılaşma ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Müsabakanın dördüncü hakemi Volkan Narinç’in kontrolleri sonrasında yeşil-beyazlılar mücadeleye beyaz şampiyon forması, yeşil şortu ve tozluğu ile konuk ekip Çaykur Rizespor ise mavi forma, şort ve tozluğu ile çıkacak.

Atatürk Stadyumu’nun kapıları Bursa Emniyeti’nin almış olduğu karar neticesinde 18:00’dan itibaren seyirci girişi için açılacak. Mücadelede 770 resmi güvenlik, 400 özel güvenlik görevlisi görev yapacak. Karşılaşma saatinde Bursa’da havanın açık ve sıcaklığın yaklaşık 11 derece olması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.