Hava Durumu

Bursaspor senin oyuncağın mı?

Bursaspor'un Antalya kampını takip eden gazeteciler, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in basın toplantısını beklerken, kulüp medya departmanı aynı dakikalarda sportif direktör Selçuk Erdoğan'ın talimatıyla Üzülmez'in daha önce yaptığı açıklamaları resmi kanalından yayınladı. Bu beklenmedik durum karşısında kampı takip eden gazeteciler basın toplantısını ve antrenmanı terk etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2020 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2020 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor senin oyuncağın mı?

GÜNLERDİR KONUŞMASI BEKLENİYOR

Bursaspor'un Antalya kampında dün sportif direktör Selçuk Erdoğan'ın kişisel tutumu nedeniyle istenmeyen bir olay yaşandı. Kampın başından itibaren Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in basın toplantısı yapmasını bekleyen Bursa medyasına kulüp medya departmanı tarafından akşam antrenmanı öncesinde genç çalıştırıcının soruları yanıtlayacağı bilgisi verildi. Sabah antrenmanı iptal edildiğinden gün boyu bu açıklamayı bekleyen kampı takip eden gazeteciler kabul edilemez ve hiç beklemedikleri bir durumla karşılaştı. Takım otobüsü antrenman yapılan sahaya geldiği anda kulübün resmi kanalından Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in açıklamaları kamuoyuna paylaşıldı.

TALİMAT BİZZAT SELÇUK ERDOĞAN'DAN

İbrahim Üzülmez'e kampın 8'inci gününün sonunda soru sormaya hazırlanan gazeteciler beklenmedik ve kabul edilemez durum karşısında antrenmanı ve basın toplantısını protesto ederek sahadan ayrıldı. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez olayın şaşkınlığını yaşarken genç teknik adamla yapılan röportajın tam basın toplantısının yapıldığı saatte yayınlanması talimatının sportif direktör Selçuk Erdoğan tarafından verildiği bildirildi. Kampı takip eden gazetecilere 'İstesem transferi bir saniyede bitiririm', 'Siz işte bu yüzden büyüyemiyorsunuz' gibi küçümser sözler sarf eden Selçuk Erdoğan'ın bu tavrı camiada da 'Bu kişi bu gücü kimden ve nasıl alıyor?' sorularının sorulmasına neden oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.