Hava Durumu

Bursaspor seri peşinde!

Yeşil Beyazlılar 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak. Saat 16.00'da Balıkesir Atatürk Stadı'nda start alacak maçı hakem Burak Pakkan yönetecek olurken maç TRT Spor ve beIN Max-1'den canlı olarak yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2021 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2021 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor seri peşinde!

Geçtiğimiz hafta Boluspor'u yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtan Timsah yine 3 puanı istiyor...

TFF 1. Lig'in 10. haftasında Bursaspor bugün deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak. Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat oynanacak olan mücadele saat 16.00'da başlayacak. İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Burak Pakkan yönetecek. Pakkan'ın yardımcılıklarını Ferdi Karadoruk ve Mert Bulut yapacak. Dördüncü hakem ise Onur Bingöl olacak. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın maçı ayrıca TRT Spor ve beIN Max-1'den canlı olarak yayınlanacak.

RAKİBİN BERABERLİĞİ YOK

Geçtiğimiz hafta Boluspor'u yenen ve 8 puana ulaşan Bursaspor, galibiyet serisi yakalamak istiyor. Sezona Adanaspor beraberliği ile başlayan Yeşil Beyazlılar son oynanan Boluspor maçına kadar sadece 4 puan topladı. Bursaspor bu süreçte Samsunspor'u mağlup ederken, Tuzlaspor ile de berabere kaldı. 6 puanı bulunan Balıkesirspor ise bu sezon çıktığı 8 maçta hiç berabere kalmadı. Kırmızı Beyazlılar 2 galibiyet alırken 6 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

ÜSTÜNLÜK TİMSAH'TA

Bursaspor ile Balıkesirspor bugüne kadar resmi maçlarda tam 10 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçlarda Yeşil Beyazlı takımın rakibine üstünlüğü bulunuyor. Timsah,Balıkesirspor'a karşı oynadığı 10 maçın tam 6'sını kazanmayı başardı. Kırmızı Beyazlılar ise 3 kez sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. İki takım arasında sadece 1 maç beraberlikle sonuçlandı.

DEPLASMANDA ZORLANIYOR

Son 3 sezonda 2 takım da TFF 1. Lig'de yer alırken Balıkesir'de oynanan maçlarda Bursaspor zorlanan taraf oldu. Bugüne kadar Yeşil Beyazlılar rakibiyle deplasmanda 5 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 3'ünü Balıkesirspor kazanırken, 2 maçı ise Bursaspor galibiyetle tamamladı. İki takım arasındaki son maç ise 21 Şubat 2021'de Balıkesir'de oynandı ve maçı Balıkesirspor 3-0 kazandı.

BURAK PAKKAN İYİ GELMİYOR

Bursaspor'un deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı maçında düdük çalacak hakem Burak Pakkan Bursaspor'a iyi gelmiyor. Genç hakem şu ana kadar Bursaspor'un 1, Balıkesirspor'un ise 2 maçını yönetti. İki takım arasında oynana son maçı da Burak Pakkan yönetmişti. O maçı Kırmızı Beyazlılar 3-0 kazanmayı başardı. Pakkan ayrıca Balıkesir ekibinin yine geçen sezon deplasmanda Samsunspor'a yenildiği maçta düdük çalmıştı.

GÖZLER MATAVZ'DA

Bursaspor'un golcüsü Tim Matavz'dan Balıkesirspor maçında patlama bekleniyor. Sloven golcü şu ana kadar 7 maçta 421 dakika görev alırken sadece 1 gol atabildi. Takıma geç katılan ve bir önceki Milli arada sakatlanan golcü futbolcu son oynanan Boluspor maçında da istediği topları alamamıştı. Balıkesirspor deplasmanında gol atarak rahatlamak isteyen Matavz, ardından ise gol istatistiğini yükseltmek istiyor.

ZALAZAR VE CAPAN DEFANSI OTURDU

1. Lig'de uygulanan sahada 5 yabancı kuralı nedeniyle Bursaspor'un stopere yaptığı 2 yabancı transferi çok tartışılmıştı. Milli arada önce Fatih Karagümrük maçında ardından da ligde oynanan Boluspor maçında yan yana oynayan Zalazar ile Capan, oynadıkları oyunla güven verdi. Balıkesirspor maçında da teknik direktör Özcan Bizati'nin bu 2 oyuncuya şans vererek stoper ikisinini kafasında oturttuğu öğrenildi.

MAÇ HEYECANI AS TV'de

TFF 1. Lig'in 10. haftasında bugün oynanacak Balıkesirspor-Bursaspor maçının heyecanı AS TV ekranlarında yaşanacak. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak maç öncesi maçın ardından Bursa Hakimiyet Gazetesi Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Bursa Hakimiyet Gazetesi Bursaspor muhabiri Tolga Öztaş yapacağı yayınlarla maçın nabzını tutacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.