Hava Durumu

Bursaspor seri peşinde koşuyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasından sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçından 3 puan ile ayrılarak, yeni bir seri başlatmak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2014 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2014 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor seri peşinde koşuyor

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın Medical Park Antalyaspor'a konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a mağlup olduktan sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivasspor karşısında galip gelerek, gruptan çıkmayı garantileyen Bursaspor, zorlu maçta da taraftarının desteğiyle galip gelmek istiyor.

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE 38. RANDEVU

Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor Spor Toto Süper Lig'de 38. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında ligde bugüne kadar oynanan 37 karşılaşmanın 18'in de Bursaspor sahadan 3 puan ile ayrılırken, 9 karşılaşmada ise gülen taraf Akdeniz ekibi oldu. 10 karşılaşma ise, beraberlikle sonuçlandı. Timsah, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 58 kez havalandırırken, kalesinde ise 45 gole engel olamadı. Bursaspor, kendi sahasında oynadığı 17 karşılaşmada 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Yeşil beyazlılar rakibine bu maçlarda 32 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

BURSASPOR RAKİBİNİ 3 MAÇTIR SAHASINDA RAKİBİNİ MAĞLUP EDEMİYOR

Öte yandan Bursaspor ile Antalyaspor’u kendi sahasında 3 maçtır mağlup edemiyor. En son 2009-2010 sezonunda rakibini 2-1’lik skorla deviren yeşil beyazlılar, o karşılaşmadan sonraki 3 maçta ise 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

DÜDÜK YANKAYA’DA

Bursaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 20. hafta müsabakasını Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcıları Mehmet Şahan Yılmaz, Süleyman Özay olacak. Karşılaşmanın çizgi hakemlerini ise, Mustafa Aydın ve Bülent Birincioğlu yapacak. Dördüncü hakem ise Derhan Malkoç olacak.

MUHTEMEL 11

Bursaspor’un yarınki maçta şu onbir ile maça çıkması bekleniyor:
“Frey, Şener, İbrahim, Serdar, Taiwo, Sestak, Belluschi, Şamil, Ferhat, Caja, Fernandao.”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.