Hava Durumu

Bursaspor sezona 3 puanla başlamak istiyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2013 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2013 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor sezona 3 puanla başlamak istiyor

UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanşında evinde karşılaştığı Vojvodina'ya 3-0 mağlup olarak Avrupa'ya erken veda eden yeşil beyazlılar yeni teknik direktörü Christoph Daum ile sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor.

65'İNCİ RANDEVU

Bursaspor, Eskişehirspor ile 65'inci randevusuna çıkacak. Bursaspor, Süper Lig tarihinde 52 kez karşı karşıya geldiği kırmızı siyahlılar karşısında 16 kez galip gelmeyi başarırken sahadan 16 kez de mağlup ayrıldı. Oynanan 20 müsabaka ise eşitlikle sona erdi. Bursaspor, Süper Final’de 2 kez, 2'nci Lig’de 4 kez ve Türkiye Kupası’nda ise 6 kez karşılaştığı Eskişehirspor ağlarını Süper Lig de dahil olmak üzere toplam 78 kez havalandırırken kalesinde ise 71 gol gördü.

DAUM VE SAĞLAM'IN SON KARŞILAŞMASI

Teknik direktör Christoph Daum ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam en son 2009-10 sezonunda karşı karşıya geldi. İki teknik direktörün çalıştırdıkları Fenerbahçe ve Bursaspor bu sezonda rekabete girmiş, Fenerbahçe'nin ligin son haftasında Saraçoğlu Stadı'nda Trabzonspor'la berabere kalmasının ardından Sağlam yönetimindeki Bursaspor Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan 5'inci takım olmuştu. Aynı sezon, Sağlam'lı Bursaspor kendi sahasında konuk ettiği Daum'lu Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olmuş, Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan mücadelede ise rakibini 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

DÜDÜK AYDINUS'TA

Yarın saat 20.00’da Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın 4'üncü hakemi Kemal Yılmaz. Çizgi hakemleri ise Volkan Bayarslan ve Emre Malok. Bursaspor'un Eskişehirspor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Frey- Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Sestak, Şamil, Murat, Tuncay, Batalla, Pinto

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.