Hava Durumu

Bursaspor sezonu iyi bir yerde bitirecek

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Taye Taiwo, Bursaspor'un çok büyük bir camia olduğunu belirterek, "Herkes bize inansın ve sonuna kadar desteklesinler. Göreceksiniz sezon sonunda iyi bir yerde olacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2014 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2014 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor sezonu iyi bir yerde bitirecek

Bursaspor'un Nijeryalı yıldızı Taiwo, yeşil-beyazlı kulübün dergisine açıklamalarda bulunarak, futbola mahalle arasında başladığını ve Ronaldo ile Roberto Carlos'u örnek aldığını söyledi. Bursaspor'a gelişini anlatan Taiwo, Bursa'ya gelmeden önce internetten şehri araştırdığını söylerek, "Bursaspor'un renklerinin Nijerya Milli Takım renkleriyle aynı olduğunu gördüm, bu da beni çok mutlu etti. Daha sonra şehre geldim. Gerçekten çok güzel bir şehir ve ülkeye geldiğimi gördüm. İşte bu yüzden kendimi ikinci evimde gibi hissettim. Daha sonra da transferim gerçekleşti.

Öncelikle Bursaspor'un iyi organize olmuş bir kulüp olması önemli etkendi benim için. Bir futbolcu transfer yapmadan önce, o kulübün futbol oynamaya ne kadar elverişli olduğuna bakar. Ben Bursa'da bunu gördüm. Bu elverişli ortamda kendimi çok rahat hissedeceğime inandım ve tereddüt bile etmeden kabul etti. İmza törenimde taraftarların ilgisi karşısında çok mutlu oldum. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Benim için büyük sürpriz oldu. Basın toplantısına geldim, gördüğüm ortam beni hayli şaşırttı. Aynı zamanda çok fazla mutlu etti. Taraftarlar ile iyi bir ilişki içinde olduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

"ULUCAMİ VE MUDANYA BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Bursa ile ilgili düşüncelerini anlatan Taiwo, şöyle konuştu: "Çok mutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Hatta kar yağdığı için antrenman öncesi çocuklar ile birlikte kartopu oynadık, çok zevkliydi. Şehir de çok güzel. İzin günlerimizde şehri geziyoruz. Gördüklerimiz gerçekten çok güzel. İnsanlar bize çok samimi ve sıcak davranıyorlar. Beni en çok Ulucami ve Mudanya etkiledi diyebilirim. İlk defa Müslüman bir ülkedeyim. Bu benim için büyük anlam ifade ediyor. Nijerya Milli Takımı ile birlikte İsrail'e gitmiştim. Orada Müslüman kesimden büyük ilgi görmüştüm. Bu benim aklımda kaldı. Burada da aynı duyguları hissediyorum. Bu da bana ekstra motivasyon sağlıyor."

"ŞAKA YAPMAYI ÇOK SEVİYORUM"

Taiwo, Colin Kazım ile iyi anlaştığını belirterek, "Bu benim karakterim. Ben hep böyleyim. Bazıları kendilerini çok beğenir ama ben bunu kendime yakıştıramam ben böyle mutluyum. Her şeyden önce çok pozitif insanım. Şaka yapmayı seviyorum. Çünkü eğer iyi bir arkadaş grubuysanız, içinizde bunu yapacak biri olmalı. Bizim takımda bu kişi de benim. Herkes somurtur ise olmaz. İlla ki insanları güldürecek biri lazım, o da benim. Özellikle İbrahim'e, Tuncay'a ve Colin'e çoğu zaman şakalar yapıyorum. Takımdaki herkes çok iyi insan. Hepsiyle de çok iyi anlaşıyoruz. Biz zaten Colin ile kamplarda aynı odada kalıyoruz. Kendi aramızda 'Bugün gol atarsak şu şekilde sevinelim' diye hep konuşuyorduk. Biz gol attıkça yeni yeni şeyler yapmayı planlıyoruz. Taraftarımız hazırlıklı olsun. Yeni figürler, sürprizler beklesinler" şeklinde konuştu.

"TARAFTARLARIMIZ BİZE HER KOŞULDA DESTEK VERİYOR"

Taraftarların kendilerine her koşulda destek verdiğine değinen Nijerjalı futbolcu Taiwo, "Kışın şartlardan dolayı seyahat etmek zordur. Ama onlara zor diye bir şey yok. Kendi sahamızda onlarla hep beraberiz. Ama görüyoruz ki şartlar ne olursa olsun deplasman maçlarımızda da bizi yalnız bırakmıyorlar. Biz de maç kazanarak onları mutlu etmek istiyoruz. Onlar yanımızdayken bilmelerini isterim ki sahaya güvenli çıkıyoruz. Bizim için taraftarlarımız ekstra güç" ifadelerini kullandı.

"SEZON SONUNDA İYİ YERDE OLACAĞIZ"

Taiwo, sezon sonunda iyi bir yerde olacaklarını söyleyerek, "Takım olarak ligin ilk yarısında değişkenlikler gösterdik. Ancak lig sonunda istediğimiz yerde olacağız. Bursaspor çok büyük bir camia. Bize inansınlar, sonuna kadar desteklesinler. Göreceksiniz sezon sonunda iyi bir yerde olacağız" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.