Hava Durumu

Bursaspor son dakikada yıkıldı

Bursaspor 2 kez öne geçtiği maçta Avni Aker’de Karadeniz ekibiyle 2-2 berabere kaldı. Yeşil Beyazlılar, golü 90’da yerken, hiçbir varlık gösteremeyen rakibi karşısında etkili olamadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2013 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2013 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor son dakikada yıkıldı

Süper Lig’de 15. Haftanın kapanış maçında Bursaspor deplasmanda Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmaya ev sahibi takım etkili başlarken 4.dakikada Sestak’ın zayıf vuruşu kaleci Onur’da kaldı. 1 dakika sonra Olcan’ın şutunda Frey kalesinde dikkatliydi. Dakikalar 10’u gösterdiğinde Olcan Adın seri çalımlarla ceza alanı içinde kendine pozisyon buldu ve şutunu attı. Fakat kaleci Frey topu kornere yolladı. Baskısını sıklaştıran Trabzonspor 15’te bu sefer Henrique ile pozisyon bulurken bu sefer Civelli meşin yuvarlağı dışarı attı.

BAMBA’YA KARTI VERMEDİ

Karşılaşmanın 28.dakikasında Taiwo sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. sert gelen topa ters vuruş yapan Henrique meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi. Bamba, Sestak'a yaptığı sert hareket sonucu sarı kart görürken, ardından hakemin üzerine yürüdü. Ancak Halis Özkahya ikinci sarı kartı çıkarmadı. Devrenin sonlarına doğru Yeşil Beyazlılar baskı kursa da golü Trabzonspor buldu. Uzatma dakikalarında Bosingwa’nın ortasında kale sahası önünde bulunan Olcan boş kalarak topu ağlara gönderdi. Devre de 1-1 sona erdi.

SON DAKİKADA YIKILDIK

Maçın ikinci yarısına Trabzonspor hızlı başlarken, Yusuf’un vuruşu direkte patladı. Dönen topu Aykut tamamladı ve kaleci Frey başarılı bir müdahale ile golü önledi. Yeşil Beyazlılar 61.dakikada tekrar öne geçti. Şener’in ortasında Sestak kale önünde topa dokundu ve skoru 2-1’e getirdi. Duran toplarla etkili olan Bursaspor 76’da kullanılan kornerde Civelli ile gol aradı ancak top az farkla auta çıktı. Son dakikalarda baskısını sıklaştıran Trabzonspor, 90’da golü buldu.  Adrian'ın sağdan ortasında, Olcan Adın'ın topuk pasıyla çıkardığı topu yakın mesafeden Emre Güral filelere göndererek, maçta bir kez daha eşitliği sağladı. Maç da 2-2 sona erdi.

90 dakikada 2 gol

Sahasında mağlup olmayan ve Bursaspor karşılaşmasına kadar sadece 1 beraberlik alıp 2 gol yiyen Trabzonspor, bu sezon ikinci kez 1 puanı hanesine yazdırdı. 7 karşılaşmada sadece 2 gol yiyen Trabzon, Yeşil Beyazlılar’a karşı 2 defa meşin yuvarlağı ağlarına gönderdi.

Şener’den asist

Geçen sezon Trabzonspor’a Bursa Atatürk Stadı’nda attığı muhteşem golle adından söz ettiren Şener Özbayraklı, Basser’in sakatlığında forma şansı buldu. Genç sağ bek, Sestak’ın attığı golde golün pasını vererek bu sezonki ilk asistini yaptı.

İlk beraberlik

Bursaspor bundan önce oynadığı 7 deplasman maçında 4 galibiyet elde ederken, 3 de mağlubiyet almıştı. Yeşil Beyazlılar Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak bu sezonki ilk deplasman beraberliğini elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.