Hava Durumu

Bursaspor taraftarı Batalla'yı unutmadı

Bursaspor taraftarı, 30 yaşına giren Arjantinli futbolcu Pablo Batalla’nın doğum gününü sosyal paylaşım sitesi üzerinden kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2014 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2014 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarı Batalla'yı unutmadı

Kasımpaşa maçı öncesi Teknik Direktör Christoph Daum ile problemleri olduğunu ifade ederek takımdan ayrılan Batalla’yı yeşil beyazlı taraftarlar unutamıyor. Bugün 30 yaşına giren yıldız futbolcu için taraftarlar sosyal paylaşım siteleri üzerinden doğum günü mesajı yayınladı.

Taraftarlar, ‘Dön artık kaptan sensiz olmuyor’, ‘Seni herkesten çok sevmiştik, hala da seviyoruz. Sen bizim başımızın tacısın. Dön artık çok özlettin. Bu şehir seninle güzeldi Pablo’, ‘Pablo seni seviyoruz,doğum günün kutlu olsun’ şeklinde mesajlar attılar.

Bursa'da yayın yapan taraftar siteleri de giriş sayfalarında Portekizce şarkıların yer aldığı Batalla klibi yaptı. Bazı Bursaspor taraftarları da sosyal medyada Batalla'nın fotoğraflarıyla doğum günü şarkılarından oluşan klipler hazırladı.

Taraftar sitelerinde ise şu ifadeler yer aldı: "Yeşil-beyazlı formayı giydiği 4,5 yıllık süreçte 172 resmi maçta forma giyerken, 52 gol ve 60 asistlik bir performans ortaya koydu.
16 Mayıs 2010'da kazanılan şampiyonluğun mimarlarından biriydi. Adını Yeşil Beyazlı kulübün tarihine altın harflerle yazdıran Arjantinli yıldız Şampiyonlar Ligi'nde Valencia deplasmanında atılan ilk golün de sahibiydi. Lig üçüncülüğü, Türkiye Kupası finali, üst üste Avrupa Kupası serüvenleri onun başını çektiği takımın eseriydi. Ayrıca takım kaptanı olarak da efsaneler arasında yer aldığı Bursaspor tarihinde bir apolet daha taktı. Onun adı Pablo Martin Batalla... Nam-ı diğer Süper Bücür...Bugün Pablo'nun doğum günü. Geri döner mi dönmez mi bilinmez ama kendisine bize yaşattığı mutlulukların kat ve kat fazlasını yaşayacağı bir hayat diliyoruz"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.