Hava Durumu

Bursaspor taraftarı Volkan Şen'e sahip çıktı

Trabzonspor’un Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Volkan Şen’in ağlama görüntüsü damgasını vurdu. Taraftarla girdiği polemikten sonra gözyaşlarını tutamayan ve sahayı terk eden Şen’e Bursaspor taraftarı sosyal medyadan geri dön çağrısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2013 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2013 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarı Volkan Şen'e sahip çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor, sahasında Çaykur Rizespor’u 2-1 yendi. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Bordo Mavililer, henüz 2. dakikada Adrian’ın 30 metreden attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol ayrıca Trabzon tarihinin 2000. golü oldu. Karşılaşmanın 39. dakikasında ise Rizespor, Silvestre’nin fileleri havalandırmasıyla skorda eşitliği sağladı: 1-1.

ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Maçın en ilginç görüntüsü ise 43’te yaşandı. Taraftarların tepki gösterdiği Volkan Şen önce tribünlere dönerek tepki gösterdi, daha sonra gözyaşlarını tutamadı. Aykut'un teselli etmeye çalıştığı Şen, daha sonra oyundan alınmayı beklemeden soyunma odasına gitti. Bu olayın ardından Bursaspor taraftarı sosyal medyada eski Yeşil Beyazlı futbolcuya sahip çıktı. Taraftarlar, Volkan için geri dön çağrısı yaparken, bu istek çığ gibi büyüdü.

DİREK SALLANDI

Maçın geri kalan bölümünde ise Volkan’ın yerine Malouda girdi. 49’da ise yıldız futbolcu sahneye çıktı ve müthiş golüyle Trabzonspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bordo Mavililer, kalan dakikalarda Soner ve Malouda ile gole yaklaşmasına karşın, Çaykur Rizespor'da Ali Adnan 90'ıncı dakikada müthiş serbest vuruşu direği salladı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca da Trabzonspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.