Hava Durumu

Bursaspor taraftarına söz veriyorum geri döneceğim

Pablo Martin Batalla, Türkiye’deki son röportajını Sönmez Medya’ya verdi. Arjantinli yıldız, üzülerek ayrıldığını belirterek, “Bir gün mutlaka geri döneceğim. Sizleri çok özleyeceğim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor taraftarına söz veriyorum geri döneceğim

Bursaspor’un efsane futbolcuları arasına giren ve Çin’in Beijing Gouan takımına transfer olan Pablo Martin Batalla, son röportajını Sönmez Medya’ya verdi. Yeşil Beyazlı camianın gözbebeği olan Arjantinli futbolcu, büyük üzüntü duyarak ayrıldığını söyledi.

Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un sorularını yanıtlayan ve evi gibi gördüğü Bursa’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirten Batalla, “Benim için evim gibi bir yerdi burası. Üzüntülü bir durum içerisindeyim. Ancak 4 senede yaptıklarımla gurur duyuyorum. Gidiş nedenimi basın toplantısında açıklamıştım. Daum’un sistemine uymadığımı düşündüm. Projenin içine ait olmadığımı hissettim ve bu kararı verdim. Hala bir sebep aranıyor. Sivas’ta yaşananlar söyleniyor. Bu gidişim sözcüklerle alakalı değil” dedi.

\\\"\\\"

BENİ DAHA FAZLA SEVEMEZLER

Batalla sözlerine şöyle devam etti: “Sözleşmemi 3 ay önce 4 yıl uzattım. Bütün dileğim Bursaspor’da kalmaktı. Futbol böyle bir şey işte. Kimseyle tartışmam olmadı. Kavgam olmadı. Üzüntülü ayrılıyorum. Yaralı değilim ama üzüntülüyüm. 4 yıl çok muhteşemdi. Takıma en iyi şekilde performansımı verdiğimi düşünüyorum. O yüzden sakin bir şekilde ayrılıyorum. Tabii ki üzüntülüyüm ama oynadığım sürece onurlu ve gururluydum”. Çin kulübüne imza attığı anda hissettiklerini anlatan ‘10’ numaralı futbolcu, “Beni buradan daha fazla sevecekleri bir yer olacağını sanmıyorum ama futbolun içinde var bunlar. Üzüntüm var ama normal” şeklinde konuştu.

\\\"\\\"

MOTİVASYON DOLUYUM

Yeni bir maceraya başladığını söyleyen Arjantinli futbolcu şunları söyledi: “Yeni bir macera için son derece motivasyon doluyum. Türkiye’ye geldiğimde de pek bilgim yoktu. Gelince alakadar oldum. Kendimi hep bu şekilde konsantre ediyorum. Zorluklara da alışığım. Buraya nasıl alıştıysam Çin’e de alışmak zorundayım.”

SÖZ VERİYORUM GERİ DÖNECEĞİM

Taraftara duygu yüklü bir konuşma yapan Pablo Martin Batalla, “Her zaman söylediğim gibi onlar nasıl hissediyorsa ben de öyle hissediyorum. Hatta daha fazlasını hissediyorum. Ben bu kararı aldığımda her iki taraf da üzüldü. Ama bu kararımı her iki taraf için de en doğrusu olduğu için verdim. Ne zaman olursa olsun muhakkak döneceğim. Futbolcu olarak da taraftar olarak da dönebilirim. Ama söz veriyorum bir gün döneceğim. Bana olan sevgilerine nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şükran duyuyorum” ifadelerini kullandı.

\\\"\\\"

SAHAMIZDA OYNADIĞIMIZ MAÇLARI ÇOK ÖZLEYECEĞİM

Atatürk Stadı’nda oynanan maçları asla unutmayacağını belirten Batalla, “Taraftarımızı ve sahamızda oynadığımız maçları unutamam. Muhteşemdi. Beni yumruk şov için yanlarına çağırdıklarında utanıyordum. Gösterilen sevgi beni utangaç yapıyordu. Ben Arjantin’deyken doğum günümü kutladılar. O anki duygularımı kelimelerle ifade edemem. Bir defasında da Fenerbahçe maçı da kutlamışlardı. Olağanüstüydü. Söyleyecek söz bulamıyorum onlar için” dedi.

ŞAMPİYONLUĞU UNUTAMAM

Pablo Batalla, Bursaspor formasıyla 4,5 yıl boyunca çok önemli şeyler yaşadığını ancak şampiyonluğu unutamayacağını söyledi. Başarılı futbolcu; “Şampiyon olduğumuz dönemi hayatım boyunca unutmam mümkün değil. Çok önemli bir duyguydu” dedi.

\\\"\\\"

İKİNCİ İSMİM İBRAHİM YAZICI OLACAKTI

Arjantinli yıldız, merhum başkanı da unutmadı. Batalla, “Türk vatandaşlığına geçseydim kendi adımı kullanacaktım. İkinci isim olarak beni Bursaspor’a getiren yaşamını yitiren başkanımız İbrahim Yazıcı’nın ismini alacaktım” dedi.

162 MAÇA ÇIKTI

Bursaspor’a 2009-2010 sezonunda transfer olan Pablo Martin Batalla, Yeşil Beyazlı kulüpte en fazla forma giyen yabancısı olma özelliğini taşıyor. Yeşil Beyazlılar’ın Şampiyonlar Ligi’nde ilk golünü atarak adını tarihe yazdıran Arjantinli oyuncu, Bursaspor formasıyla 162 karşılaşmaya çıktı ve 47 kez ağları havalandırma 47 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

YOLCULUK BU AKŞAM

Bursaspor ile yollarını ayıran Pablo Martin Batalla, bu gece 00.50'de Çin'e gidecek. Dün gitmesi beklenen Arjantinli futbolcunun uçak biletinde çıkan problem nedeniyle bu beklenmedik gelişme yaşandı.




 

 

 



 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.