Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Daum'un son gözdesi

Alman teknik adam, Dinamo Zagreb'de oynayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun ismini yönetime bildirdi. Sözleşmesi Haziran 2014'te bitecek Cruz, Brezilya ve Hırvatistan pasaportu taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2013 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2013 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Teknik Direktörü Daum'un son gözdesi

Trabzonspor maçının ardından antrenmana çıkmayarak Başkan Erkan Körüstan ile transfer zirvesi gerçekleştiren Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum'un listesinde Sammir Cruz'un isminin yazdığı öğrenildi. Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında forma giyen ve tam adı Jorge Sammir Cruz Campos olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun Alman teknik adamın öncelik verdiği isimlerden biri olduğu ifade edildi.

KİRALAMA FORMÜLÜ DENENECEK

2007-08 sezonundan bu yana Dinamo Zagreb forması giyen ve Brezilya ile Hırvatistan pasaportu taşıyan Sammir Cruz'un sözleşmesi 30 Haziran 2014'te bitiyor. Bu sezon 13 maçta 5 asist yapan Cruz Brezilya U17 Milli Takımı formasını 10, Hırvatistan Milli Takım formasını da 2 kez giydi. Bursaspor yönetiminin bonservisi 4 milyon Euro olan tecrübeli futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama yolunu deneyeceği belirtiliyor.B

Barış YALIM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.