Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz iddialı konuştu

Bursaspor’un genç teknik adamı, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bursaspor ruhu bu karşılaşmada ortaya çıktı. Bu ortaya çıktığı zaman bizim alamayacağımız maç yoktur” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2014 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2014 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz iddialı konuştu

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Sivasspor müsabakasının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Galibiyete ihtiyacı olduklarını açıklayan Buz, “4-3'lük bir galibiyet aldık. İnanılmaz derecede 3 puana ihtiyacımız vardı. Özellikle bayan ve çocuk taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu 3 puanı taraftarımıza armağan etmek istiyorum. Bursaspor'un kesinlikle kişilikli, korkmayan, basan, oynamak isteyen bir yapısı var. Taraftarlar da bu futbolu seyretmek istiyor. Ben de onlara bir çağrıda bulunuyorum, onları çok seviyorum, onları özlediğimizi buradan söylüyorum. Bize destek versinler, onlarla daha güçlü olacağız” dedi.

FERNANDAO SEVİNDİRDİ

Camianın ihtiyacı olan bir üç puan aldıklarını sözlerine ekleyen İrfan Buz; “İnanılmaz derecede mutluyum, futbolcular ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Zaman zaman defansif zaaflarımız oldu. Sanırım ikinci devre yaptığımız hamlelerden sonra birlikte olayı daha düzgün bir hale getirdik. Mecburen öyle yaptık. Pozisyona giriyorduk ama geride, orta sahada ödün vermeye başlamıştık. Şamil'in girişinden sonra daha toplu olduk. Pozisyon yakaladık ve tabii ki Fernandao'nun da 3 gol atması bizi sevindirdi. Ama ben bütün futbolcularımı kutluyorum. Her şeyi yaptılar, Bursaspor ruhu bu maçta ortaya çıktı, bu ortaya çıktığı zaman bizim alamayacağımız maç yoktur” dedi.

Hep birlikte sevineceğiz

Bir gazetecinin “Bu kadar kısa sürede ne değişti?” sorusuna İrfan Buz, “Hep birlikte sevinmek ve kaybettiğimizde de birbirimize sarılarak bunu kabul etmek istiyoruz. Ancak mücadele ederek kazanmak istiyoruz. Fernandao’yu iki maçta dinlendirmiştik. Bu maçta patlama yaptı. Onun adına da seviniyorum. Bütün kadroda olmayanlar da pozitif enerjisi ile bize yardım ediyor. Bu derece kardeşlik, arkadaşlık göstergesi futbolda çok önemlidir” dedi.

Buz’un lisansı yetmedi

Bursaspor’da takımın başına getirilen İrfan Buz’un lisansının teknik direktörlüğe yeterli olmaması üzerine esame listesinde teknik sorumlu olarak Ümit Şengül yer aldı. Buz adına basın toplantısını da bu nedenle yardımcısı Ümit Şengül yaptı. İrfan Buz için Galatasaray’la oynanılan kupa maçında özel izin alındığı bildirildi. Buz bu nedenle basın toplantısını karma alanda yapabildi. İrfan Buz Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarında profesyonel takım antrenörü olarak görünüyor.




 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.