Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: Taraftarımızı özlüyoruz

TFF 1'inci Lig'in 33'üncü haftasında Ekol Göz Menemenspor'u konuk edecek Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde devam ederken, teknik direktör İrfan Buz antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2020 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2020 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: Taraftarımızı özlüyoruz

Koronavirüs salgını nedeniyle taraftarların tribünlerde olmamasının kendilerini üzdüğünü vurgulayan İrfan Buz, "Motivasyon çok önemli, camia farkı oluyor, bunu da herkes biliyor. Her şeyi pozitif tutmak durumundayız. Taraftarımızı özlüyoruz, onlar ile bir arada olmak çok farklı bir şey. Burada herkes bir mücadele içerisinde. Saha içerisinde de saha dışında da o sinerjiyi yakaladık. Şehir olarak Bursaspor'a başarıyı yaşatmak istiyoruz, Bursaspor'a oyuncular ile birlikte layık olmaya çalışıyoruz" dedi.

Ligde 1-0 kazandıkları Altınordu maçının ilk yarısında iyi oynamadıklarına işaret eden Buz, galibiyetten dolayı futbolcularını bir kez daha tebrik etti. Deneyimli teknik adam, Altınordu ve oynayacakları Ekol Göz Menemenspor maçlarına ilişkin, "Altınordu maçında ilk devre iyi oynamadık fakat inancımız tamdı. Bütün olumsuzluklara rağmen cevap verme durumundasınız çünkü her zaman söylüyorum, Bursaspor'sunuz. İkinci yarı 10 kişi oynadık, kazanmak durumundaydık. Bir ara 10 kişiyken de pas trafiğinde, set oyununda iyiydik. Galibiyette aslan payı futbolcuların, çok iyi mücadele verdiler. O gün çok sevindik ama ertesi gün sadece Menemenspor maçına konsantre olduk. Hep maç maç ilerliyoruz. Bizim için en önemlisi de kesinlikle bu maçtan 3 puanımızı almak istiyoruz, alacağız" diye konuştu.

İzmir ekibinin ligdeki rahat konumunun oyununa yansıyıp yansımayacağı ile ilgili gelen soruyu da yanıtlayan Buz, futbolda herkesi çok ciddiye almak gerektiğini belirtti. İrfan Buz, "Bursaspor'a karşı bu ligde oynayan bütün takımlar için belki de o maç yılın maçıdır. Kendilerini göstermek isteyeceklerdir, o motivasyonla sahaya çıkıyorlar. Buna cevap vermek durumundayız, iyi konsantre olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.