Hava Durumu

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er: Asla ve asla teslim olmayın!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Adana Demirspor maçı öncesinde soyunma odasında yaptığı açıklamada oyuncularına 'Geri adım atmayın' şeklinde motivasyon konuşması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2021 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2021 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er: Asla ve asla teslim olmayın!

HABER | bursahakimiyet.com.tr

Yeşil Beyazlılar Adana deplasmanından alınan 3 puanın sevinci yaşanırken, maç öncesinde soyunmada odasında çekilen bir videp Bursaspor sosyal medya hesabından yayınlandı.

Maç öncesi soyunma odasında konuşma yapan Teknik Direktör Mustafa Er ise oyuncularına 'geri adım atmayın' şeklinde motivasyon konuşması yaparken şu ifadeleri kullandı:

"Evet arkadaşlar bakın, bulunduğumuz şuan ki seviyeye gelebilmek için çok çalıştık. Ama buraya savaşarak, mücadele ederek, emek vererek ve her zaman en iyisini yapmak için savaşarak geldik. Bugün geçmiş dönemden devam edebilmek istiyorsak, yine savaşmalı ve büyük bir karakter ortaya koymamız gerekiyor. Onun için sahada 90 dakika kazanmak için her şeyini yapan bir ekip olması lazım ki bunu yapacağınıza inanıyoruz. Şimdi o sahaya çıkın, vazgeçmeyin, geri adım atmayın, asla ve asla teslim olmayın. Birbinize sarılın ve kazanarak buraya gelin"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.