Hava Durumu

Bursaspor'u alet etme

Tekrar başkanlığa aday olduğunu açıklayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 1990 yılında Galatasaray’ın şike yaptığını ima etmek isterken, Bursaspor’u da konunun içine çekmeye çalıştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u alet etme
25-30 YILDIR YAPILIYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. Şike soruşturması ile ilgili örnek veren Yıldırım; “3 Temmuz'da hapse girdik. Ne dediler, “Şike yaptılar.” Bizi suçluyorlar da 25-30 yıldır bu ülkede şike yapılıyor. Biz paralel yapının mahkemelerinde yargılandık. İnternette var. Yurdeşen Karahasan (Galatasaray eski futbol şube sorumlusu) Bursa kalecisine para göndermiş. Federasyon 2 hafta ceza vermiş sadece” dedi. 

YAZICI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Yıldırım, Bursaspor’u da konuya dahil ederken, olayın Yeşil Beyazlı camia ile hiçbir ilgisi yoktu. 20 Ekim 1990’da Bursa’da oynanan Bursaspor-Galatasaray maçı öncesinde Yurdeşen Karahasan’ın kaleci Nitu’ya 10 bin dolar teklif etmesinin ardından, Rumen kaleci o dönemin başkanı merhum İbrahim Yazıcı, asbaşkanı Ayhan Özdemir ve teknik direktörü Nunweiller’e konuyu aktarıyor. Bunun üzerine Başkan Yazıcı bir basın toplantısı düzenleyerek tepkisini ortaya koyuyordu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.