Hava Durumu

Bursaspor'u bekleyen büyük tehlike!

Bursaspor'da 4 futbolcu maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Oyuncular yasal süre içinde ücretlerini tahsil edemediği takdirde serbest kalma hakkını elde edecek. Burak Altıparmak ve Özer Hurmacı'nın bugün serbest kalma durumları var.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2021 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2021 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u bekleyen büyük tehlike!

Kulüpte yaşanan parasal sıkıntı bazı oyuncuları takımdan ayrılma noktasına getirdi

AVUKATLARI TFF'YE BİLDİRDİ

Ligin ilkyarısının son bölümünde yaptığı çıkışla bir anda play-off hattına yaklaşan ve Süper Lig yolunda umutlu bir duruma gelen Bursaspor'da ödeme krizi patlak verdi. Kadrodaki 4 oyuncu maaşlarını zamanında alamadığı için avukatları aracılığıyla kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Erkan Kamat başkanlığındaki Bursaspor'da söz konusu 4 oyuncu belirlenen süre içinde kulüpten paralarını tahsil edemediği takdirde serbest kalma hakkını elde edecek. Burak Altıparmak ve Özer Hurmacı'nın bugün serbest kalma durumu söz konusu.

PERSONEL ÖDEME BEKLİYOR

Bursaspor'da oyuncuların maaşlarında sezon başından bu yana süregelen bir ödeme sıkıntısı bulunuyor. Yeşil Beyazlılar'da zaman zaman primler de geç ödeniyor. Edinilen bilgiye göre oyuncuların maaşlarının yanı sıra son üç maçın primlerinin de henüz ödenmediği bildirildi. Bursaspor'da personelin 7 ayı bulan süredir maaş alamadığı ve yönetimden bir an önce geriden gelen ücretlerinin ödenmesini istediği kaydedildi. Başkan Kamat'ın personel maaşlarının ödenmesi için çalışma yaptığı ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.