Hava Durumu

Bursaspor'u Mustafa Er ateşledi

Yeşil Beyazlılar dün Akhisarspor'u 3-2 mağlup etti ancak Tİmsah'ın 2 golü teknik direktör Mustafa Er'in oyundan atılıp takımı ateşlemesinin ardından geldi. Başarılı hoca daha önce İstanbulspor maçında da oyundan atılıp takıma puanı kazandırmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'u Mustafa Er ateşledi

Deneyimli teknik adam maçın 76. dakikasında oyundan atıldı ama sahayı hırs bastı...

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Bursaspor sahasında Akhisarspor'u müthiş bir geri dönüşe imza atarak 3-2 mağlup ederken, teknik direktör Mustafa Er 76. dakika oyundan atıldı. Karşılaşmada çok kötü bir performans sergileyen hakem Yiğit Arslan, genç çalıştırıcıyı 2. sarı karttan kırmızı kartla tribüne gönderdi. Maç 2-1 konuk ekibin üstünlüğünde yaşanan bu olaydan sonra iyice ateşlenen Yeşil Beyazlı futbolcular, önce 81. dakikada Özer Hurmacı ile beraberlik golünü kaydetti.

İSTANBUL'DA DA OLMUŞTU

Akhisarspor maçının 89. dakikasında ise Burak Kapacak ile bir gol daha bulan Bursaspor sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı. 3 puan fitilini ateşleyen teknik direktör Mustafa Er 3. golden sonra tribünden inerek oyuncularıyla birlikte gol sevinci yaşadı. Deneyimli teknik adam daha önce ligin 15. haftasında oynanan İstanbulspor maçında da atılmıştı. Orada da skor 3-2 iken 89. dakikada tribüne gönderildi. Bu isyandan sonra Bursaspor Onur Atasayar ile 1 gol daha bularak sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.