Hava Durumu

"Bursaspor'u taraftarı şampiyon yaptı"

16 Mayıs 2010'da Anadolu devrimini yapan Yeşil Beyazlıların başarısını anlatan Ali Tandoğan, "Kadro iyiydi ancak şampiyonluk diye bir umudumuz da yoktu ama Bursaspor taraftarı müthiş inanmıştı o sezon. Her maç bizi motive ederek sonuca ulaştırdılar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2020 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2020 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bursaspor'u taraftarı şampiyon yaptı"

Süper Lig'de 16 Mayıs 2010'da elde ettiği başarıyla 5. şampiyon olan Bursaspor'un temel taşlarından Ali Tandoğan. O günleri anlatan Tandoğan, sezona çok da iddialı başlamadıklarını belirterek, "Kadro iyiydi ancak şampiyonluk diye bir umudumuz da yoktu. Ama Bursaspor taraftarları müthiş inanmıştı o sezon. Her maç tribünler kapalı gişeydi ve şampiyonluk marşları söyleniyor-du. Bursaspor'un şampiyonluğunda taraftarın büyük etkisi var. Taraftarımız bizden daha çok inanmıştı. Bununla birlikte geriden geldiğimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş deplasmanları kırılma maçları oldu" diye konuştu.

R.MADRİD BİLE YENEMEZ

Maçları kazandıkça takımın özgüveninin çok yükseldiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Kimse bizi yenemez diyorduk. Taraftar bile 'Real Madrid gelse yeneriz' diyordu. Taraftarların inanmışlığı ve desteği Bursaspor'u başarıya götürdü" derken genel kariyeri olarak ise tek üzüntüsünün A Milli formayı 1 kez giymesi olduğunu söyledi. Tandoğan, "Üç kez asist kralı oldum, yılın futbolcusu seçildim ona rağmen çağrılmadım. Bir tek Ersun Yanal hocam beni davet etti" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.