Hava Durumu

'Bursaspor'u unutamam'

Gazişehir forması giyen Furkan Soyalp Yeşil Beyazlı takımda geçirdiği günleri unutamadığını söyledi. Pablo Martin Batala'ya duyduğu hayranlığı yineleyen genç krampon Fenerbahçe'ye attığı golün yerinin ayrı olduğunu kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2020 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2020 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bursaspor'u unutamam'

KADIKÖY'DEKİ GOLÜN YERİ AYRI

Bursaspor'la sözleşmesinin bitmesini ardından Başakşehir'le mukavele yapan devamında da Gazi- şehir'e kiralık giden Furkan Soyalp Yeşil Beyazlı takımda geçirdiği günleri unutamıyor. Sosyal medya hesabından hayranlarının sorularını yanıtlayan genç futbolcu, Bursaspor'un her zaman için kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Furkan, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye attığı golü unutamadığını dile getirirken, her zaman hayranlık duyduğu Batalla'ya ayrı bir yer açtı.

BELLUSCHI OLSA TADINDAN YENMEZ

Furkan Batalla için, "Birlikte oynamaktan keyif aldığım futbolcu kesinlikle Pablo Martin Batalla. Yanında bir de Belluschi olursa tadından yenmez" şeklinde görüş belirtti. Furkan Soyalp Bursaspor'la ilgili gelen sorulara toplu yanıt verdi. Genç krampon, "Bursaspor altyapısından yetişmiş, A Takım forması giymiş ve gol atmak nasip olmuş biri olarak bu durumla gurur duyuyorum. Bursaspor'la ilgili anılarımı ve duygularımı hiçbir şey değiştirmez. Benim için yeri hep ayrı olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.